NOVA KARIJERA

Nenad Hervatin odustao od novinarstva i postao direktor

24.01.2011 u 08:28

Bionic
Reading

Novinar 'Red Carpeta' povukao se iz novinarstva te zasjeo u direktorsku fotelju Centra za poboljšavanje kvalitete života

Nakon sedam godina rada u 'Red Carpetu', novinar Nenad Hervatin, inače sudionik realityja Story SuperNova, otišao je iz svijeta showbizza i okrenuo se sasvim drukčijem poslu. Naime, prihvatio je direktorsku fotelju Centra za poboljšavanje kvalitete života.

Nakon malo razmišljanja napustio je televiziju na kojoj je proveo sedam godina. 'Odrezati jedan takav poslovni uspjeh, bilo je stresno i za mene i okolinu, kojoj sam morao objašnjavati zašto novinar odlazi na mjesto direktora u Centru, ali želim pomagati ljudima na drugi način. Nudimo ljubav za rješavanje svih problema', govori Nenad koji je mnoge iznenadio svojom odlukom, jer je na bivšem poslu bio zadovoljan.

'Bilo mi je odlično na poslu, promjena je počela zato što sam htio adekvatno i efektivno pomagati ljudima kojima je pomoć najpotrebnija. Ni ovdje, kao ni u novinarskom poslu, nemam radno vrijeme; ako pomažeš ljudima, to radiš 24 sata na dan', kazao je Neno i dodao da neće zaboraviti na svoje donedavne kolege.