DONJE RUBLJE

Nemoguće da su se vratile: Kim Kardashian u omraženom trendu s početka 2000-ih

20.10.2020 u 10:33

Bionic
Reading

Premda su mnoga istraživanja pokazala kako nošenje tangi koje su krajem 90-ih i početkom 2000-ih bile veliki modni hit, nije nimalo zdravo, slavna zvijezda realityja je ponosno pozirala u njima na svojem Instagram profilu

Kim Kardashian West, poduzetnica i reality zvijezda zgrnula je silno bogatstvo upravo zahvaljujući moći društvenih mreža gdje ima vrtoglavih 190 milijuna pratitelja.

Crnokosa Amerikanka armenskih korijena, baš kao i njezine slavne sestre, diktira modne trendove te često ono što ona nosi uskoro postane must have poput npr. biciklističkih hlačica, obuće s detaljima od prozirne plastike, visokih čizama, kratkih topića...

Bez obzira što nam se neke njezine kombinacije ne sviđaju, Kim vedri i oblači svijetom mode, a na njezin modni stil veliki je utjecaj ostavio i njezin suprug, kontroverzni glazbenik i producent Kanye West koji se također okušao i kao dizajner.

Je li je on nagovorio na look koji je promovirala na Instagramu, ne znamo, ali izazvala je buru reakcija na društvenim mrežama nakon što je pokazala seksi stajling.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Night Swim

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Bujna Kim pozirala je u omraženim crvenim tangama koje je ponosno pokazala u crnoj haljini dubokog izreza na leđima koju je osmislio dizajner Matthew Williams za kuću Givenchy

'Tange su tvoj stajling učinile vrlo jeftinim', 'Vidimo ti tange, Kim', napisali su neki fanovi dok su drugi pak bili oduševljeni zasipajući je komplimentima. 

Znači li to da možemo uskoro očekivati povratak nekad popularnog (i neudobnog) komada donjeg rublja koje su Britney Spears ili Christina Aguilera rado otkrivale noseći niske traperice, iako su stručnjaci isticali kako nisu najzdravije za nošenje, pokazat će vrijeme.