VJEČNI MINIMALIZAM

Nemate ideju kako se odjenuti? Neka vas inspirira ova kombinacija koja nikad neće izaći iz mode

25.07.2019 u 11:06

Bionic
Reading

Modni klasici poput male crne haljine, omiljenih traperice, crnog ili bijelog T-shirta ili kvalitetne košulje koja kao da je krojena po nama, temelj su svake garderobe i sjajan su temelj za cool outfite

Kombinacija traperica i bijele majice, košulje ili topa modni je klasik koji vole i poznate fashionistice poput Victorije Beckham ili Jennifer Aniston.

  • +15
Modni klasik Jessice Albe i Courteney Cox Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Glumica i poduzetnica Jessica Alba neukrunjena je kraljica ulične mode pa ne čudi da je prava modna inspiracija za mnoge djevojke i žene koje obožavaju njezin mladenački stil.

Uspješna vlasnica Honest Company redovito plijeni pozornost svojim stajliš kombinacijama koje su za svaku pohvalu.

Lijepa Amerikanka prošetala se u društvu najstarije kćeri Honor u minimalističkom outfitu koji uvijek izgleda fantastično. Jessica je iskombinirala bijelu pamučnu košulju i udobne traperice od svijetlog denima širokih nogavica, a ovaj je casual look začinila ravnim natikačama s tankim remenčićima.

  • +7
Victoria Beckham voli kombinaciju trapera i bijele majice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Stajling u kojem ćete lakše preživjeti ljetne vrućine upotpunila je s vrlo malo make upa i ležernom frizurom.

Da ova kombinacija bijeli top, majica ili košulja plus vječiti traper izgleda fantastično i za večernje prigode dokazala je i Courteney Cox koja je mamila poglede u bijeloj majici i trapericama u klasičnoj boji ispranog denima.

Ovaj trendi look Monica iz 'Prijatelja' podignula je modernim nude sandalama s remenčićem od brušene kože i crnom torbom. Jednostavno i lijepo!