ZARAĐUJE NA PRIJATELJICI?

Kakva kopija: I godinu dana kasnije vjenčanica Meghan Markle hit je među mladenkama

24.07.2019 u 10:38

Bionic
Reading

Kanadska stilistica Jessica Mulroney i bliska prijateljica Meghan Markle bila je zaslužna za dvije glamurozne haljine koja je nosila lijepa Amerikanka na svojem raskošnom vjenčanju u svibnju 2018., koje su milijuni gledatelja pratili putem televizijskog prijenosa

Zgodna 39-godišnja brineta koja je godinama bila stilistica mnogih slavnih i bogatih Kanađana, kako se pisalo, uvela je Meghan u te krugove i utjecala na njezin damski stil koji je u vrijeme dok je bila glumica bio seksi i holivudski razigran.

Nije ni čudo da nakon vjenčanja, Jessici samo pljušte poslovne ponude pa se tako na svojem Instagramu pohvalila fotografijom s vjenčanja Lauren Tjernlund i hokejaša Jamesa van Riemsdyka koje se održalo u Brooklynu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

This look. This couple!!

Objavu dijeli Jessica Mulroney Weddings (@jessicamulroneyweddings)

Mnogima nije promaknulo kako je bajkovita vjenčanica koju je nosila lijepa mladenka neodoljivo podsjećala na elegantnu bijelu večernju haljinu s tzv. halter ovratnikom i golim leđima dizajnerice Stelle McCartney koju je nosila nakon što je izgovorila sudbonosno 'da' u minimalističkoj vjenčanici kuće Givenchy.

  • +5
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Pixsell / Autor: Steve Parsons/Press Association/PIXSELL

'Haljina je baš poput Meghanine', 'Jako lijepo', 'Baš podsjeća na Meghaninu vjenčanicu', komentirali su pratitelji na društvenim mrežama.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

High neck for the win

Objavu dijeli Jessica Mulroney Weddings (@jessicamulroneyweddings)

Laurenina vjenčanica (Kleinfeld Hudson's Bay) doista podsjeća na spomenutu kreaciju Stelle McCartney koja je očarala modni svijet.

Meghan je prekrasnu haljinu hvaljene britanske dizajnerice koja joj je savršeno pristajala uparila s elegantnim cipelama omiljenog joj brenda Aquazzura u čemu je atraktivna zvijezda serije 'Suits' izgledala poput moderne princeze.

  • +16
Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, Stella McCartney je nakon velikog uspjeha s vjenčanom haljinom Meghan Markle lansirala svoju vjenčanu kolekciju u studenom među kojima se nalazila i vjenčanica koja je zaludjela sve mladenke.

'Mislim da me je Meghan odabrala ne samo zbog toga što joj se svidjela vjenčanica već i toga što poštivamo principe zaštite okoliša. Amal i Oprah su me nazvale i zatražile da im kreiram haljine. Amalina haljina je načinjena od održive viskoze koja je nastajala čak tri godine', objasnila je u jednom ranijem intervjuu kćer legendarnog člana Beatlesa Paula McCartneyja.

Jessica i Meghan sprijataljile su se dok je sadašnja vojvotkinja od Sussexa snimala seriju 'Suits' u Torontu i postale su nerazdvojne. Jessicina kćer Ivy bila je među djeverušama na vjenčanju Meghan i princa Harryja, dok su blizanci John i Brian kojima je Markle kuma, nosili su dugački vjenčani veo.