ISKRENO PRIZNANJE

Nela Kocsis na botoksu uoči vjenčanja

22.04.2010 u 10:58

Bionic
Reading

Osječka glumica Nela Kocsis priprema se za vjenčanje sa svojim izabranikom Vedranom Mlikotom. Kako bi za taj čin izgledala što privlačnije, otišla je na botoks te ne krije oduševljenje rezultatima

'Botoks mi je preventivna mjera. Imam, naime, iznimno osjetljive oči i svako ljeto sam zbog jakog sunca toliko žmirila i mrštila se da su me svi stalno ispitivali jesam li ljuta. A kako mrštenje, odnosno pretjerana mimika lica, uzrokuje bore, odlučila sam njihov nastanak preduhitriti botoksom', rekla je Nela Kocsis za časopis Gloria.

'Mislim da ljudi previše mistificiraju priče o botoksu: meni se zahvat činio poput jednostavnog kozmetičkog tretmana', naglasila je. Dodala je i da Vedran nije ljubitelj estetske kirurgije te da mu je ona lijepa i s kojom borom.

'Prije Vedrana nikad se nisam osjećala spremno za brak. Sigurna sam da je on pravi partner za mene, među ostalim i zato što je glumac. Samo netko tko se i sam bavi tim poslom, može me razumjeti i biti mi podrška kad je to potrebno. Uz Vedrana je nestao moj strah od braka, a osjećam se spremna i za dijete', dodala je Nela.

Glumica je odlučila podosta poraditi na sebi – odlučila je istesati i stas, te je u nekoliko posljednjih mjeseci izgubila pet kilograma.