NE SKRIVA UZBUĐENJE

Aleksandra Mindoljević Drakulić otkrila svoj skriveni talent i pohvalila se velikom novosti

06.11.2021 u 11:41

Bionic
Reading

Psihologinju Aleksandru Mindoljević Drakulić, mnogi još uvijek pamte kao voditeljicu s HRT-a, no ona je u međuvremenu izgradila zavidnu akademsku karijeru, a sad je podijelila na svom profilu na Facebooku vijest koja ju je jako usrećila

Aleksandru Mindoljević Drakulić pamtimo ne samo kao loto djevojku već i kao vrsnu voditeljicu ugodna glasa sa savršenom dikcijom.

'Primljena u zbor Ivan Goran Kovačić i večeras bila prva mješovita proba uz odličnu ekipu', napisala je na svom Facebook profilu otkrivši da je alt. Nekadašnja voditeljica, a danas klinička psihologinja, psihoterapeutkinja i profesorica psihologije na zagrebačkom Filozofskom fakultetu ostvarila je, čini se, dugogodišnju želju.

Akademski zbor Ivan Goran Kovačić najpoznatiji je amaterski hrvatski zbor, a krajem listopada održao je audiciju za nove članove, koju je prošla i naša poznata psihologinja. Inače zbor Ivan Goran Kovačić često nastupa na Dubrovačkim ljetnim igrama, a pjevali su i u pulskoj Areni.

Podsjetimo, Aleksandra je bila HTV-ova voditeljska zvijezda 90-ih, vodila je 'Dobro jutro Hrvatska', Loto, u emisiji Gorana Milića 'Dobar dan' vodila i polusatni blok srijedom, 'Svijet psihe'.

  • +3
Aleksandra Mindoljević Drakulić Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL

Još 1994. diplomirala na Odsjeku za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu, a već je tada radila u struci, počela je kao školski psiholog, a postala je sveučilišna nastavnica. Premda je prisutna na društvenim mrežama, rijetko govori za medije. Zanimljivo je da je još davne 1987. atraktivna Splićanka ponijela lentu prve pratilje Miss Jugoslavije.