ALEKSANDRA MINDOLJEVIĆ

Bivša HRT-ova voditeljica pohvalila se uspjehom na fakultetu, a pratitelji joj tepaju da je među najljepšima na sveučilištu

11.01.2022 u 14:06

Bionic
Reading

Aleksandru Mindoljević Drakulić mnogi pamte kao jedno od najomiljenijih televizijskih lica i čuvenu loto djevojku. Ona već desetljećima radi kao psihologinja i sveučilišna nastavnica na Filozofskom fakultetu u Zagrebu u sklopu Centra za obrazovanje nastavnika. Vrlo je aktivna na društvenoj mreži na kojoj se mogu saznati svakakve informacije vezane uz nju

Jedna od najljepših žena u bivšoj državi, koja je 1987. godine ponijela lentu prve pratilje Miss Jugoslavije, na Facebooku se pohvalila svojim poslovnim uspjehom, na čemu joj svi čestitaju.

'Baš mi je milo oko srca što sam u 1% najcitiranijih na FFZG u zadnjih 5 godina, koliko ondje i radim', napisala je. 'Izvrsno obzirom da, šalu na stranu, imaš ozbiljnu konkurenciju. Drž se i ustraj u znanstvenom napretku', 'I dalje ustrajno i hrabro!', 'Bravo, profa! A uz to si u 1% najljepših na Sveučilištu', poručili su joj pratitelji uz mnoštvo čestitki.

Baš mi je milo oko srca što sam u 1% najcitiranijih na FFZG u zadnjih 5 godina koliko ondje i radim... 😎

Objavljuje Aleksandra Mindoljević DrakulićPonedjeljak, 10. siječnja 2022.

Podsjetimo, Aleksandra je bila HTV-ova voditeljska zvijezda 90-ih te je radila na mnogim gledanim emisijama - od 'Dobro jutro Hrvatska', preko emisija Hrvatske lutrije, pa sve do emisije Gorana Milića 'Dobar dan', u kojoj je vodila i uređivala polusatni blok srijedom, 'Svijet psihe'.

  • +3
Aleksandra Mindoljević Drakulić Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

Godine 1994. diplomirala je na Odsjeku za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu, a već je tada radila u struci, počela je kao školski psiholog, a postala je sveučilišna nastavnica. Privatno uživa u skladnom braku sa suprugom, uglednim odvjetnikom Dankom i sinom Olegom.