NEPROLAZNA LJEPOTA

Nekad najpopularniji američki model slavi 51. rođendan

21.02.2017 u 16:54

Bionic
Reading

Cindy Crawford 20. veljače proslavila je ulazak u šesto desetljeće, a tim povodom njezin suprug Rande Gerber prisjetio se kako je izgledalo njihovo prvo zajedničko rođendansko slavlje prije skoro 20 godina

'Lice koje imaš sa 25 je ono koje ti je bogom dano, no lice koje imaš s pedeset je ono koje si zaslužio', izjavila je davno nekad najpopularniji svjetski top model Cindy Crawford koja se na svoju ljepotu u šestom desetljeću ne može požaliti. Cindy je jučer slavila 51. rođendan poručivši kako se veseli izazovima  što će joj ta godina donijeti.

Njezin suprug Rande Gerber počastio je suprugu komplimentom na Instagramu ispod stare rođendanske fotografije iz devedesetih  s potpisom  - 'Neke stvari se ne mijenjaju, samo se mijenjaju brojke. Sretan rođendan mojoj djevojci!'.

Cindy i Rande slijedeće godine slavit će 20 godina braka. Za Crawford to je bio drugi brak, nakon ljubavnog  brodoloma s glumcem Richardom Gereom od kojeg se razvela 1995. Kad su je jednom pitali kako uspijeva održati svoju ljepotu i sretan brak odgovor je glasio  - umjerenost! 'U životu treba znati ne pretjerivati i to je prvi najvažniji korak do sreće', kaže Crawford.

#TBT It's starting to feel a lot like summer! ? @PatrickDemarchelier

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Kissing 50 goodbye — hello 51! Looking forward to what the year will bring! Thanks for all the birthday wishes! ?•

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Some things never change, just the number. Happy Birthday to my girl.

A post shared by Rande Gerber (@randegerber) on