ONE ZNAJU NAJBOLJE

Nedostaje vam modne inspiracije? Ove dame imaju nekoliko savjeta za to kako se odijevati u narednim danima

01.02.2021 u 11:00

Bionic
Reading

U hladnim danima zaista je teško izgledati chic ispod svih tih slojeva odjeće, šalova i kapi, no ulaskom u veljaču taj je zadatak ipak malo lakši. Ubacite u svoje svakodnevne stajlinge razigrane haljine i suknje, omiljene pletene kardigane i trendi robusne čizme te se polako počnite pripremati za proljeće. Ako vam nedostaje inspiracije, tu su instragramski profili modnih blogerica i influencerica koje modu imaju u malom prstu

Nakon dugog siječnja spremni smo za veljaču. Osim što traje kraće i najavljuje dolazak proljeća, u veljači se već naveliko počinje govoriti o proljetnim trendovima. Za sve vas koji ste se vratili na posao i među stare kolege pripremili smo nekoliko modnih inspiracija koje uvijek dobro dođu kad ujutro zapnete sa spremanjem za posao.

U veljači se polako vraćamo lepršavim haljinama, ali se istovremeno ne odričemo ni toplih komada poput pletiva i čizmi. Ono što možemo očekivati od veljače je, dakle, spoj svega najboljeg od zime i proljeća te jedva čekamo isprobati odjevne kombinacije po uzoru na vodeće influencerice.

Stajling br. 1

Jedan od najjednostavnijih načina da iz zimske garderobe uskočite u proljetne komade je zamjena tamnih nijansi pastelnim i općenito svijetlim nijansama.

Stajling br. 2

Idealno je vrijeme da iz ormara izvadite svoje omiljene haljine. Dovoljno je navući haljinu i najlonke te uskočiti u robusne čizme s debelim potplatom.

Stajling br. 3

Košulja na prugice vratila se na dnevni red za proljeće i ljeto 2021. godine. Ova elegantna košulja idealna je za nošenje uz sve, od traperica do kožnih suknji.

Stajling br. 4

Kao što ste možda već pročitali u našem modnom izvještaju za sezonu proljeće/ljeto 2021., ružičasta će biti najpoželjnija boja u narednim mjesecima. Sviđa nam se kako je Lucy Williams svoj ružičasti top kombinirala s crnim kožnim hlačama i robusnim čizmama.

Stajling br. 5

Pripijeni topići koji izgledaju poput druge kože također će biti veliki hit u narednim mjesecima, a Elif je pronašla savršen način da ih počne nositi već sada - ugurane u midi suknju kariranog uzorka te u kombinaciji s loafericama.

Stajling br. 6

Pletenim kardiganima opsjednuti smo već neko vrijeme, a posebno onima s efektnim detaljima, poput cvjetnog veza te izrađenima od teksturirane tkanine.

Stajling br. 7

Nošenje jedne boje od glave do pete smatra se jednim od vodećih trendova u nadolazećoj sezoni, a ako dvojite koju boju isfurati, znajte da nijedna ne izgleda svježije i elegantnije od bijele.

Stajling br. 8

Olakšajte si svakodnevno odijevanje pokojom pletenom haljinom koja će savršeno izgledati u kombinaciji s visokim čizmama. Tako jednostavan, a genijalan stajling.

Stajling br. 9

Suknje i haljine nisu jedina opcija koju trebate razmotriti. Zašto ne uskladiti vunene kratke hlače, najlonke, bluzu i sako? Nama se jako dopao stajling Camille Charriere.