PONUDA IZ TRGOVINA

Omiljeni komad u ormaru: Pronašli smo najljepše modele hudica za svačiji stil

23.01.2021 u 19:19

Bionic
Reading

Poput tenisica, hudice kao sinonim ležernog stila odijevanja s godinama staža na modnoj sceni uspjele su podjednako zavladati modnim pistama i gradskim ulicama te postati omiljenim odjevnim komadom brojnih generacija

Hudice kakve poznajemo danas prvenstveno možemo zahvaliti sportskoj kompaniji Champion koja je davne 1930. godine kreirala prve modele namijenjene sportašima i radnicima. S godinama staža na modnoj sceni uspjele su postati nezaobilaznim odjevnim komadom u ormarima brojnih generacija, pritom se uspješno odupirući nametnutim modnim trendovima.

Zahvaljujući vladajućoj pandemiji koronavirusa i boravku kod kuće, majice hoodie, poput udobnih trenirki, danas su itekako poželjne, a poput renomiranih dizajnerskih imena, njihovim izgledom iz sezone u sezonu tradicionalno se poigravaju brojni high street brendovi.

Uz jednobojne modele u zemljanim ili pastelnim tonovima, danas nailazimo na modele ukrašene zanimljivim printovima koji će i najjednostavniji stajling podići na novu razinu.

  • +36
Hudice s polica high street trgovina Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Njihova glavna karakteristika je kapuljača, a nerijetko ih krasi i veliki džep. Zbog jednostavnog dizajna i čestog pojavljivanja u jednobojnim varijantama hudice se lako kombiniraju s mnoštvom odjevnih komada, što su do danas nebrojeno puta dokazale poznate zaljubljenice u modu sa svjetske street style scene.

Street style inspiracija: Kako nositi hudice