chic stajling

Nedostaje vam inspiracije za stajling? Ana Gruica Uglešić ima dobitnu kombinaciju

08.11.2023 u 20:18

Bionic
Reading

U danima kada nikako ne možete odlučiti što odjenuti, oslonite se na spoj bijelih tenisica, klasičnih traperica i chic majice na pruge

Glumica i fitness trenerica Ana Gruica Uglešić u posljednjoj objavi na Instagramu dala je dašak inspiracije za stiliziranje svakodnevnih kombinacija uspješno spojivši nekoliko bezvremenskih komada.

Popularna Splićanka zablistala je na Prokurativama u stajlingu sastavljenom od chic ravnih hlača visokog struka i Francuskinjama omiljene bijele majice s plavim prugama, a sve je začinila krem blejzerom i trendi bijelim Adidas tenisicama.

U jednoj od sljedećih fotografija istaknula je svestranost ove praktične kombinacije, zamijenivši blejzer mnogima omiljenim komadom prijelaznog razdoblja - bež balonerom.

Ovaj spoj iznova se pokazuje kao dobitna kombinacija u jesenskim danima te je opcija s kojom ne možete pogriješiti, posebno dobrodošla u danima kada se nađete u neodlučnosti oko stiliziranja dnevnog outfita.

  • +3
Iris Rajčić Livaja i Ana Gruica Uglešić za Delight Izvor: Promo fotografije / Autor: Matea Smolčić Senčar

Sve je ispratila opisom u kojem je izrazila zahvalnost na prilici za rad na predstavi 'Zagrljaj kojeg pamtim', na kojem radi u ulozi kostimografkinje.

'Evo, ovih dana radimo na predstavi “Zagrljaj kojeg pamtim” (kao osobu koja nas je grlila), i iako sam i ranije surađivala na projektima kroz scenski pokret i koreografije, to je uvijek bilo u projektima u kojima sam i igrala, sada sam po prvi put angažirana samo kao koreografkinja, vanjsko oko i netko tko intervenira sa svojom vizijom a nisam na sceni. Jako sam sretna jer to volim raditi i mislim da imam što za ponuditi, kao kombinacija ex plesačice i glumice', stoji, između ostalog, u njenoj 'zahvalnici' ispod fotografija na kojima je pokazala i kako izgleda radni dan na kazališnim daskama.