GIULIANO U MINICI I ŠTIKLAMA

'Neću više nikad ženi reći da požuri!'

27.10.2014 u 14:00

  • +6

Tvoje lice zvuči poznato

Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV

Bionic
Reading

Pjevač Giuliano pobijedio je ovoga puta u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' imitirajući Freddieja Mercuryja u štiklama i s usisavačem poručujući 'Kućanice svih zemalja - ujedinimo se'

Veliki fan grupe Queen, Giuliano je odnio pobjedu u štiklama usisavajući i pjevajući pjesmu 'I want to break free' transformiran u jedinstvenog Freddieja Mercuryja.


'Transformacija u Freddieja trajala je četiri sata. Izdržao sam to jer je odlična atmosfera u sobi u kojoj se pretvaramo u likove. Moram reći da nije bilo nikakve depilacije, nego su mi dlake srezali mašinicom. Sada rapidno rastu. Moram reći da ženama uopće nije lako. Nikada više ženi neću reći 'Požuri!', nego ću joj reći da se krene spremati ranije. Odlično mi je što ta emisija osim što sve zabavlja ima i humanitarni karakter pa se nisam ni trena premišljao oko sudjelovanja u njemu', rekao nam je Giuliano koji je publiku digao na noge sjajnom izvedbom, a i žiri je imao same riječi pohvale.

Za potrebe transformacije, Giuliano je nosio periku, odjenuo minicu i štikle, imao je umjetne brkove, ali i zube koji su mu osigurali, kako kaže, jedan 'neponovljiv' osjećaj, a rado dodaje da uživa u tjednim maškarama.

Član žirija Tomo der Muhlen komentirao je nastup: 'Tu vidim jedan veliki napredak. Do sada je imao ženske uloge, a sada ima ulogu frajera koji ima žensku ulogu. Fantastično je i otpjevao i uživio se u taj lik.'

Dobio je i lavinu komplimenata na račun svojih dugih nogu, ali kaže da ne postati vlasnik titule najboljih nogu estrade, jer tu titulu već nosi Minea.


'I Petreković je dobio niz komplimenata na račun svojih nogu, ali ne možemo nadmašiti Mineine. Njene su vrhunske', dodao je Giuliano koji će iduće emisije utjeloviti najseksi baku Balkana, Nedu Ukraden.