SELENA GOMEZ:

Neću se zbuniti kad budem davala nagradu Justinu

02.11.2011 u 13:37

Bionic
Reading

Selena Gomez nije zabrinuta zbog nadolazeće dodjele nagrada MTV EMA na kojoj će morati predati kipić u ruke svom dečku Justinu Bieberu

I dok je poput bombe odjeknuo trač da je Justin Bieber već otac - navodno je jedna obožavateljica rodila njegovo dijete - Selena se ne zamara time jer pred sobom ima velik angažman: voditeljica je ovogodišnje dodjele nagrada MTV EMA u Belfastu.

'Malo sam nervozna zbog ceremonije. No nadam se da će sve biti OK. Neću se zbuniti dok budem predavala nagradu Justinu. Nitko se ne treba bojati, bit ću vrlo profesionalna', najavila je Selena (19).

Selena se nada da će usprkos svemu pronaći vremena i za obilazak grada, no boji se da puno gledatelja dodjele nagrada neće znati tko je ona, jer u Europi nije toliko popularna kao u SAD-u.

'Zbog toga sam još više u strahu da ne zabrljam. Izvest ću neke stvari sa svojim bendom, a isplanirali smo i nekoliko skečeva. Nadam se da će to na kraju biti vrlo zabavno', kaže Selena, dodavši da je posebno veseli nastup Coldplaya na dodjeli.

Dodjela nagrada MTV EMA 2011 održat će se u nedjelju 6. studenoga.