ŠARMER U GODINAMA

Nećete vjerovati koji je rođendan proslavio Faca

19.11.2014 u 12:24

  • +2

Chris Noth

Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Bionic
Reading

Kakav bi to Međunarodni dan muškaraca bio kada ne bismo pisali o jednom koji je mnogim ženama zavrtio glavom, bilo na filmskom platnu ili u stvarnom životu. Chris Noth, poznatiji kao Faca iz kultne serije 'Seks i grad' prošloga je tjedna puhao 60 svjećica na torti te dokazao kako je i ulaskom u sedmo desetljeće života i dalje vrlo šarmantan

Iako bi malo tko povjerovao, šarmantni Faca 13. studenoga proslavio je 60. rođendan. Na velikom je slavlju puhao i svjećice, a fotku je objavio na društvenim mrežama. I danas, 15 godina nakon prve epizode serije 'Seks i grad', Chris Noth jednako je šarmantan.

Da prevrtljiv nije samo u filmu, ovaj neodoljivi zavodnik dokazao je i u privatnom životu. Godinama ga je krasila titula najpoželjnijeg holivudskog neženje, a ubrak je, baš kao i u seriji, odlučio uploviti što je kasnije moguće. Tose dogodilo u njegovoj 58. godini, nakon 10 godina veze. Odabranicaje njegova srca bivša konobarica Tara Wilson, od njega mlađa 25 godina, s kojom sevjenčao 2012. Sin Orion Christopher Noth rođen im je 2008.godine.

Christopher David Noth prvu ulogu ostvario je 1981. u filmu 'Cutter's Way', a potom mu je veću popularnost donijela uloga njujorškog policijskog detektiva u seriji 'Law & Order'. No samo je jedan Mr. Big, odnosno Faca. Unatoč činjenici da se u karijeri može pohvaliti s više od 30 filmskih naslova, najupečatljivija mu je uloga upravo Face iz kultnog 'Seksa i grada'.