NEVINOST BEZ ZAŠTITE

Nećete vjerovati kada su izgubili nevinost

13.06.2013 u 12:27

Bionic
Reading

Angelina Jolie, Johnny Depp, Tommy Lee i Kelly Osbourne samo su neke od slavnih faca koje su priznale kako su nevinost izgubile sa samo 13 godina, dok su neke, poput Adriane Lime i Jessice Simpson, čekale prvu bračnu noć

Angelina Jolie nevinost je izgubila sa samo 13 godina, ali je priznala kako prvi put nije ništa osjećala prema svojem partneru. 13 je godina imao i Johnny Depp kada je stekao prvo seksualno iskustvo, i to u automobilu. Prva žena s kojom je spavao bila je groupie, a učinili su to dok je bio na turneji sa svojim bendom The Flame. Ništa bolji nije bio ni Tommy Lee koji je nevinost izgubio sa sestrinom prijateljicom, a bili su toliko neoprezni da ih je sestra uhvatila u nezgodnom trenutku.

13 je bio 'sretan' broj i za kćer rokera Ozzieja Osbournea, Kelly. 'Bila sam sigurna da sam ostala trudna, iako još nisam imala ni prvu mjesečnicu', otkrila je pjevačica. Khloe Kardashian u vlastitom reality šouu povjerila se kako je s 14 godina izgubila nevinost, i to s muškarcem koji je njome vješto manipulirao.

Nešto kasnije, s 15 godina, nevinost je izgubila Paris Hilton koja je prvi put spavala s Randyjem Spellingom kojega je poznavala tek dva mjeseca. Kao 15-godišnjak prvi seksualni odnos je imao i glumac Matthew Mcconaughey.

Megan Fox za Cosmopolitan je izjavila kako je prvi put s dečkom spavala kada joj je bilo 17, dodavši kako je tada bila jako zaljubljena i da joj je bilo lijepo.

Iako su neki previše uranili u 'svijet odraslih', nekim današnjim zvijezdama nije se previše žurilo. Tako je glumica Brooke Shields nevinost izgubila u 22. godini, a danas kaže da žali što je tako dugo čekala. 'Bila sam poznata i pritisak je bio velik', rekla je Brooke za magazin Health.

Adriana Lima kaže da je prvi put bila s muškarcem tek u 27. godini, odnosno čekala je do braka s košarkašem Markom Jarićem. Za prvu bračnu noć navodno se čuvala i Jessica Simpson koja tvrdi kako je uspjela u tome. Udala se 2002. godine za Nicka Lacheya, a za prvo seksualno iskustvo kaže da je bilo kao iz bajke. Ipak se razvela samo tri godine kasnije.