MADAM AVA

Nećete vjerovati čime se sad bavi Ava Karabatić

05.09.2012 u 19:15

Bionic
Reading

Nakon debakla u glazbenim vodama, Ava Karabatić upustila se u glumačke, točnije na kazališnim daskama glumit će madam

Starleta Ava Karabatić će u svojoj prvoj predstavi, u režiji Tomislava Pavlovića, glumca zadarskog HNK, glumiti madam, pišu 24 sata. Ava ne mari za honorar jer sve radi iz ljubavi.

'Trebat će s njom vremena i živaca. Morat ću je stisnuti, reći joj 'stani' i 'začepi'. Nabavit ću čak i muhomlat da bih je doveo u red', rekao je Tomislav za 24 sata. Iako mu je ova predstava redateljski prvijenac, kaže kako Ava ima talenta te da bi mogla biti mentorica svim amaterima koji dolaze na glumačke radionice.

Dodao je da bi Ava svakako trebala izbjegavati alkohol. Osim po tom pitanju, u sposobnosti svoje štićenice nimalo ne sumnja pa joj je obećao da će, za razliku od amaterki, koje u pravilu ne dobivaju honorar ona za svoju ulogu u njegovoj predstavi biti plaćena.

Redatelj predstavu planira prijaviti na 19. zadarsko kazališno ljeto, a premda do premijere treba još dugo čekati, Ava je presretna, jer joj se napokon ostvaruje veliki životni san, a to je da postane glumica.

'Kad bi uloga bila kvalitetna, kao u erotskom trileru 'Sirove strasti', i ako scena seksa ne bi bila vulgarna, odmah bih se skinula. Isto bih napravila i u kazalištu', zaključila je Ava.