JADRANKA KOSOR:

'Neće mi se dogoditi ljubav kao Sulejmanu i Hurem'

07.03.2013 u 14:31

Bionic
Reading

U novoj epizodi 'MaPet Showa' Jadranka Kosor je progovorila o ljubavi i politici, muškarcima u ljubavi i politici, Sulejmanu i Hurem i još ponečemu

Nakon Daniele Trbović, vruće mjesto između Marijane, Petre i vaših mlakih kritika, paprenih pitanja i toksičnih komentara zauzela je Jadranka Kosor

Bivša premijerka i bivša članica HDZ-a odgovarala je na vaša pitanja vezana uz njenu političku karijeru, Tomislava Karamarka, Ivu Sanadera i Boruta Pahora, posebno se raspričavši u temama vezanim uz ljubav, muškarce, Sulejmana Veličanstvenog i vlastitu samoću.

'Dugo sam već sama i naviknula sam se na to. No vjerujem da bi mi se dogodilo 50 posto manje nevolja da sam imala partnera uz sebe. Sigurna sam da likovi koji izranjaju iz prošlosti i koji me u medijima vrijeđaju ne bi izranjali da znaju da tu postoji jedan plećati muškarac koji bi ih mogao sresti na cesti', rekla je između ostaloga gospođa Kosor.


No vratimo se muškarčini – Sulejmanu. ''Sulejmana Veličanstvenog' gledam kad mogu, posebno zbog povijesnih činjenica. A jedna od tih je i ljubav Sulejmana prema Hurem', rekla je Jadranka, dodavši kako zna da joj se neće dogoditi takva ljubav.

Ovo su, naravno, samo komadići razgovora ugodnog, ispunjenog paprom i toksinima, a cijeli pogledajte i poslušajte u nastavku: