DAKOTA U GUCCIJU

Ne zna se što je bolje - haljina ili kaput: Slavna brineta očarala u svjetlucavom stajlingu

12.12.2023 u 20:36

Bionic
Reading

Nedostaje vam inspiracije za slaganje dobitnih stajlinga u blagdanskoj sezoni? Dame iz svijeta slavnih donose pregršt ideja, a jedna od njih je stajliš Dakota Johnson

Najnoviji outfit zvijezde filma '50 nijansi sive' savršen je primjer glamuroznog odijevanja u blagdanskoj sezoni.

Kao i za inspirativni blagdanski look Scarlett Johansson, za besprijekoran stajling poznate brinete pobrinula se stilistica Kate Young, odjenuvši je u Guccijeve komade od glave do pete.

S poznatim talijanskim brendom glumicu veže uspješna modna suradnja, a nastavljena je i nakon odlaska kralja modnog maksimalizma Alessandra Michelea s pozicije kreativnog direktora Guccija.

Naslijedio ga je dizajner Sabato De Sarno, a s njim je otvoreno novo poglavlje brenda, usmjereno modnom minimalizmu i popularnoj estetici tihog luksuza.

Navedeno je itekako vidljivo iz stajlinga 34-godišnje holivudske zvijezde, kojim je dominirala midi haljina prekrivena srebrnim kamenčićima, a u paru sa strukiranim kaputom crne boje odavala je istinski blagdanski dojam.

Kako je vidljivo iz fotografija Dakote na profilu njezine stilistice, podstavu odabranog kaputa činio je identičan srebrni materijal viđen na haljini jednostavnog, ali efektnog A-kroja.

Parom crnih štikli na stopalima i smokey eye make-upom zaokružila je look koji se ovih blagdana isplati kopirati.

Dakota Johnson Izvor: Profimedia / Autor: TatianaK / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia