LJETNA ALTERNATIVA

Ne volite pokazivati stopala? Ove zatvorene sandale idealan su odabir, a nikada nisu bile popularnije

05.06.2022 u 08:57

Bionic
Reading

Stopala se u ljetnim mjesecima neizbježno nalaze u središtu pozornosti – radost za jedne, a prava drama za druge dame. Dobra vijest je to da se među trendovskim sandalama nalaze i modeli sa zatvorenim prednjim dijelom

Stopala vam nisu baš skladna, nesavršene su pedikure, muči vas Hallux valgus, obilno se znoje ili jednostavno bolujete od onoga što je Sigmund Freud nazvao podofobijom (vrsta odbojnosti prema nečijim stopalima)? Bez obzira na razlog, činjenica je da brojne dame ne vole pokazivati stopala, stoga se postavlja pitanje kakve ljetne cipele odabrati kada temperature počnu naglo rasti, a da pritom ne žrtvujete stil.

U kolekcijama dizajnerskih brendova i popularnih high street trgovina ponovno dominiraju takozvane cage fisherman sandale, nastale krajem 30-ih godina prošlog stoljeća i najčešće rađene od kože, a koje su prethodile prepoznatljivoj verziji od PVC-a, kakva se najčešće viđa na plaži.

  • +10
Fisherman sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Nakon što su proteklih godina postale čest prizor na stopalima poznatih zaljubljenica u modu na društvenim mrežama, njihova popularnost, sudeći po aktualnoj ponudi na policama trgovinama, ovoga ljeta nastavit će s rastom.