AMBIENTA

Ne propustite sajamske popuste namještaja od 13.-17.10.2010.

BB_Ambienta2010_ZV_400x300 glavna

BB_Ambienta2010_ZV_400x300 glavna

Izvor: Promo fotografije / Autor: Zagrebački Velesajam

Na koji način opremiti stan ili ured, koji su novi trendovi u uređivanju kuhinje i kupaonice, koje su boje i materijali u izradi namještaja in, samo su neka od pitanja na koja će uspješno odgovoriti 37. AMBIENTA, međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije koji se održava od 13. do 17. listopada

Sajam predstavlja veliku raznolikost proizvoda, dizajna, materijala i stilova, što odlično oslikava ovu granu industrije. 520 izlagača od kojih 273 iz inozemstva predstavit će u 15 paviljona Zagrebačkog velesajma namještaj za stanovanje, kuhinje i kupaonice, urede, kao i namještaj za opremanje objekata, proizvode i opremu za unutarnje i vanjsko uređenje, repromaterijale, strojeve i alate za drvnu industriju te ostale proizvode.

Ambienta se održava pod pokroviteljstvom Vlade Republike Hrvatske i Ministarstva regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva Republike Hrvatske.

Osim domaćih izlagača, ove će godine sudjelovati i strani izlagači iz Austrije, Belgije, Bosne i Hercegovine, Brazila, Češke, Francuske, Indije, Italije, Kosova, Mađarske, Nizozemske, Njemačke, Poljske, Rumunjske, Rusije, Senegala, Slovenije, Srbije, Španjolske, Švicarske i Turske.

Zahvaljujući svom poslovnom i snažnom promotivnom karakteru Ambienta je pravo mjesto susreta ponude i potražnje, proizvođača, trgovaca, stručnjaka, poslovnih ljudi, krajnjih korisnika i medija.

 

 

Ambienta je važna za razvoj kulture stanovanja uopće, pa pored izlagača namještaja okuplja sve više izlagače proizvoda za uređenje interijera. Svoje mjesto nalazi i prateća industrija, posebno ona strojeva i repromaterijala.

Uz izložbeni se dio tradicionalno organiziraju brojna stručna i prateća događanja. Među njima se svojim značenjem posebice ističe Poslovni klub, susret gospodarstvenika iz drvno-prerađivačke grane s predstavnicima Vlade, koji ove godine za temu ima 'Značaj sektora šumarstva i prerade drva u izlasku iz krize'. Tu je i međunarodno savjetovanje na temu 'Prijenos znanja u praksu kao put izlaska iz krize', a održat će se i stručni skup za nastavnike srednjih škola u obrazovnom podsektoru 'Prerada i obrada drva', 'Domaći proizvod u funkciji zdravlja', kao i onaj za arhitekte – 'Moderni interijeri–dizajn i tehnologija u službi opremanja'. Teme okruglih stolova su: 'Trgovci i HDI', 'Certificiranje proizvoda domaće drvoprerađivačke industrije', 'Kako iskoristiti sredstva EU-a za razvoj domaće industrije'. Svoje će mjesto naći i brojna predavanja, seminari, prezentacije.

Na kraju Sajma najuspješnijim izlagačima bit će dodijeljene nagrade i priznanja Mobil optimum - za najuspješnije oblikovane i tehnološki izrađene proizvode te za cjelovitost ukupnog nastupa i za najbolje ambijentalno izlaganje.

Za široku publiku se organiziraju nagradna igra i kviz preko Facebooka. Pripremaju se brojne atrakcije: izložba radova učenika strukovnih škola i Šumarskog fakulteta, izložba postera, prototipova namještaja i opreme za dječje vrtiće, restauratorska radionica za drvo, međunarodna izložba keramike i stakla.

Cijene ulaznica :
ulaznica radnim danom do 13 sati - 35 kuna
ulaznica radni dan od 13 sati i subota i nedjelja - 25 kuna

Radno vrijeme sajma : od 9 do 19 sati

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi