HELENA MINIĆ:

'Ne pitam za cijenu kad kupujem parfeme'

15.05.2009 u 09:00

Bionic
Reading

Glumica Helena Minić povjerila je Iza ogledala koje odjevne predmete najradije nosi, što joj dečko najčešće kupuje i za kakvim parfemima luduje

Helena je Iza ogledala pokazala svoje nove sandale koje je kupila u Zagrebu samo zato jer su je podsjetile na jedne stare koje je imala prije osam godina kad ih je kupila na sarajevskoj Baščaršiji. Podsjetile su je na prekrasne četiri godine studiranja u Sarajevu i nije im mogla odoljeti.

Pri srcu joj je i šal koji je dobila za Božić na poklon od kolege Aljoše Vučkovića s kojim se zbližila na snimanju serije 'Obični ljudi'.

Na broju tri Heleni je nakit – pokazala nam je svoj prvi i drugi zaručnički prsten, jedan kupljen u Crikvenici, drugi u Budvi, a oba joj je kupio dečko Hrvoje.

Donijela nam je i svoj šešir koji je prije par godina kupila u Puli, od njega se ne rastaje već godinama za sve moguće i nemoguće prigode i po njemu je već znaju svi frendovi.

Helenina velika opsesija su parfemi. Svaki označava neku fazu u njezinu životu. Voli eksperimentirati i ne boji se mijenjati parfeme. U njezine male tajne zavirite i u video prilogu.