FASHION GURU

Helena Minić imala je najbolji stajling na dodjeli, no onaj Martine Validžić nije urodio plodom

  • 12.02.2024 u 17:32

  • Bionic
    Reading

    Zlatni studio je uvijek zanimljiv, ponajviše radi stajlinga, što dobrih što loših. Zna to dobro i naš Fashion Guru koji je pomno pogledao odjevne kombinacije poznatih Hrvata i Hrvatica i dao svoj sud

    Ajmo jednu dobru kreaciju za početak. Helena Minić nosila je izvrstan kombinezon sa satenskim puf detaljima na rukavima brenda Solace London.

    Znam da sam rekao da mi je puf rukava već dosta, ali nisam mislio na ovako dobre, već one koje viđamo na svakoj drugoj haljini. Izvrsno ga je kombinirala sa zlatnim detaljima poput naušnica, torbe i sadala. Da bih riječ rekao - ovo je najbolji stajling na cijeloj dodjeli.

    VEČER GLAMURA

    Pogledajte tko je sve bio na novoj dodjeli nagrada Zlatni Studio

    Pogledaj galeriju

    Nešto lošiji je bio onaj Martine Validžić, moje drage kolegice s Nove, a i HTV-a. Još jedan pokušaj rock izdanja ovoga puta nje baš urodio najboljim plodom. Kožna košulja s naborima na rukavima te ispod suknja s volanom na idealnom mjestu, pa na to još i mrežaste čarape i na to sve kaubojsko rokerske čizme.

    Dobro da još nije stavila i kožnu narukvicu.

    Sva sreća da je Martina toliko karizmatična, a i ta njezina prepoznatljiva kosa je sasvim dovoljna. Sretan sam zbog njezine nagrade i super posla koji radi.

    NA DODJELI NAGRADA

    Ne zna se čiji je bolji stajling: Poznate Hrvatice blistale u crnom od glave do pete

    Pogledaj galeriju

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.