Uma Thurman

Ne odbacujte bijele tenisice, ovo je dokaz koliko dobro izgledaju u elegantnim kombinacijama

26.10.2023 u 09:16

  • +2

Uma Thurman

Izvor: Profimedia / Autor: Auto

Bionic
Reading

Iz sezone u sezonu, bijele tenisice nalaze se na samom vrhu najpopularnije obuće, a glumica Uma Thurman pokazala je koliko dobro izgledaju u elegantnim kombinacijama

U danima kada jednostavno nemate inspiracije što obući, najbolje se držati provjerenih formula. Nekoliko osnovnih komada u komplementarnih, suptilnim nijansama nepogrešiv je odabir, a to je dokazala i glumica Uma Thurman svojim ležernim chic stajlingom.

Slavna glumica izazvala je opće oduševljenje fanova koji su je uočili kako izlazi TV studija emisije The View u New Yorku, a ona je spremno pozirala pokazujući jednostavan, a toliko pogođen stajling.

Zvijezda filmova 'Pakleni šund' i 'Kill Bill' nosila je pomalo zaboravljenu kombinaciju bijele košulje ispod Pradinog džempera, istaknute kragne i rukava ispod toplog svjetlo plavog pletiva. Uz to je odjenula tamnoplave hlače elegantnog sjajnog materijala i modernog ravnog kroja širih završetaka nogavica, a kasnije je stajling začinila nošenjem džempera opuštenih rukava preko ramena.

No, ono što se najviše isticalo bile su njene bijele tenisice s potpisom Prade, kojima je potvrdila kako je riječ o komadu obuče koji besprijekorno pristaje i na otmjene kombinacije.

Prada u svojoj ponudi ove sezone donosi nekoliko modela ovih trendi tenisica, s crnim, bijelim i žutim logom, a riječ je o komadu koji je već godinama opsesija modnih zaljubljenica.

Investicija u ovaj komad iz sezone u sezonu se pokazuje kao pun pogodak, a za sve one koji nisu spremni izdvojiti oko tisuću eura za ovaj luksuzni par obuće, dobra vijest je da hit bijele tenisice i dalje uživaju toliku popularnost pa ih vrlo lako možemo pronaći i u najnovijim kolekcijama cjenovno znatno pristupačnijih brendova.