za svaki stil

Ne morate komplicirati - ako u ormaru imate ovih šest modela cipela, uvijek ćete dobro izgledati

15.10.2022 u 14:19

Bionic
Reading

Bez obzira jeste li modna minimalistica ili pak vjerna skupljačica vrućih trendova, u ormaru je važno imati nekoliko ključnih modela uz pomoć kojih će svaki stajling izgledati dobro u svakoj prilici

I dok je novim trendovima teško odoljeti, činjenica je da se, kada je riječ o dobrom stilu, u bezvremenske i klasične komade uvijek možemo pouzdati. Za razliku od ostalih odjevnih predmeta, kod cipela je ključna lakoća kombiniranja s ostatkom garderobe.

Ako želite biti dobro pripremljeni i stilski potkovani za baš svaku situaciju, u ormaru svakako morate imati uži izbor cipela koje vas nikada neće razočarati, što god vam život priredio. Naravno, taj izbor će se malo razlikovati zbog individualnih stilova, kako piše Vogue, no postoji šest stilova koji su čisti favoriti po pitanju odolijevanja prolaznim trendovima.

  • +17
Top 6 modela cipela Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Ravni modeli

Na jednom kraju spektra imate ravne cipele: mokasinke i balerinke, modne tenisice i combat čizme koje se vraćaju iz sezone u sezonu.

  • +7
Tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Ove cipele su sjajan izbor za kombiniranje s uglađenijim i profinjenijom odjevnim komadima poput bijele košulje i krojenih hlača, ali i za nadopunjavanje ležernih vikend stajlinga.

  • +4
Mokasinke Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Cipele s petom

Na drugom kraju spektra su uglađeni modeli – čizme do koljena na petu, štikle i istaknuti primjerci koji će podići baš svaki stajling, poput Valentinovih platformi ili Mach&Machovih salonki s mašnom ukrašenom šljokicama.

  • +15
Platforme Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Ovi modeli će biti kao stvoreni za večernje izlaske i razne događaje, bilo da se radi o vjenčanjima, bilo rođendanskim zabavama.

  • +6
Mach & Mach Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Ovi modeli su također pobjednički izbori za dotjeran poslovni look ako obučete midi suknju ili želite dati poseban pečat svojim omiljenim crnim hlačama.