vječni model

Kada biste ove jeseni morali uložiti samo u jedan par cipela, to bi bile ove

09.10.2022 u 19:04

Bionic
Reading

Naravno, bile bi to mokasinke. Tako su jednostavne, nenametljive, a po potrebi upečatljive i prije svega chic. A jednom kada ih nabavite, uvjerit ćete se zašto slove za najobožavanije cipele u sezoni pred nama

Ove jeseni vraćamo se osnovama stila, a minimalistička estetika s prizvukom otmjenosti nalazi se na samom vrhu poželjnog izgleda. Ovo je vrijeme ulaganja u dobro krojene i vječne komade koje ćete čuvati i nakon završetka sezone, a za besprijekoran jesenski stajling neophodne su vam mokasinke, chic model koji odiše muško-ženstvenim šarmom.

Poput para visokih čizama, balonera ili lijepog pletenog džempera, mokasinke predstavljaju modni predmet koji čini osnovu sjajnih jesenskih stajlinga.

Mokasinke, ponekad jednostavne, ponekad upečatljivo ukrašene, obožavaju Parižanke, a uz pomoć njih kreiraju sjajne stajlinge kao uvertiru u modnu zimu.

Nosive su skoro uz sve, no Parižanke će ih upotrijebiti za chic stajling s trapericama ili mini suknjom. Ali ne samo one, jer vole ih i vrlo trendi i inspirativne Skandinavke.

One malo odvažnije u njima će vidjeti priliku za pomalo punk stajling. Osim toga, izgledaju sjajno u kontrastu sa sportskim komadima, poput polo majica i hlača za jogu.

Inspirirajte se sjajnim street style kombinacijama i bacite oko na neke od najljepših primjeraka udobnih i chic mokasinki.

  • +4
Mokasinke Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije