Swarovski x Aquazzura:

Tko kaže da ćemo zimi nositi samo crne čizme: Ovo su jedne od najljepših sandala za večernje izlaske

06.10.2022 u 08:51

Bionic
Reading

Dok jesenska garderoba postupno zamjenjuje šarenu ljetnu odjeću i ustupa mjesto ogoljenim, potpuno crnim ili sivim tonovima, Aquazzura je odlučila krenuti u posve suprotnom smjeru. U suradnji s brendom Swarovski predstavila je svoj najmoderniji par sandala. Blještave, sjajne i vrlo upečatljive boje, ove sandale su nezamjenjiv dodatak ovosezonskih 'party girl' kombinacija

Uoči svoje 10. obljetnice modna kuća Aquazzura odlučila je učiniti nešto doslovce sjajno. U suradnji s poznatim proizvođačem nakita Swarovski predstavlja sandale s visokom petom. Zavodljive, sjajne i blistave – rezultat suradnje je par sandala jednako vrijedan koliko i odvažan, osmišljen za party djevojke.

Nekoliko sezona ranije, talijanska modna kuća već je surađivala s pet dizajnera nakita u želji da stvore savršene cipele u 'party girl' stilu.

Od dizajnerica Anisse Kermiche, Ane Khouri, Noore Fares, Eugénie Niarchos i Sabine Getty, u sklopu capsule kolekcije kojom će se obilježiti važna obljetnica, zatraženo je da dostave svoje verzije salonki, gležnjača ili para sandala.

Sada je došao red na Swarovski da predstavi blistavu cipelu, šarenog i dragocjenog štiha, čija će peta optočena Swarovski kristalima sigurno privlačiti pozornost.

Model elegantnih sandala s visokom potpeticom dostupan je u pet boja: fuksija roza, ljubičasta, jarko zelena i verzija s prozirnim pleksi remenom u zlatnoj ili metalik boji.

Prava čarolija ovog dizajna nalazi se na peti, koja je u cijelosti optočena Swarovski kristalima, dok je remenčić koji se zavodljivo omotava oko gležnja ukrašen mini kristalima snažnog odsjaj.

Morate priznati, ove sandale savršen su dodatak 'party gril' kombinacijama i zagarantiran dodatak za snažan dojam na plesnom podiju.

Swarovski x Aquazzura sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije