UVIJEK SU IN

Nastavlja se dominacija ovih udobnih traperica; evo kako ih kombinirati s ljetnom obućom

10.06.2021 u 17:20

Bionic
Reading

Ljubiteljice traperica ne odriču ga se niti ljeti, a bez obzira na aktualne trendove jedan model čini se da ništa ne može zbaciti s trona popularnosti

Prepoznatljiv kroj nadahnut modom 80-ih koji odlikuje visoki struk i šire nogavice koje se lagano pri krajevima sužavaju pokazale su se univerzalnim modelom traperica koji je već godinama među najpopularnijima.

Mom jeans odnosno tzv. mamine traperice vrlo brzo su postale punopravna konkurencija pripijenim modelima i začas ih potisnule na dno ormara.

  • +15
'Mamine' traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Ništa čudno jer se sjajno kombiniraju s kratkim topovima, bluzama s puf rukavima ili uskim majicama, sve u skladu s aktualnim trendovima povratka modnih stilova 80-ih i 90-ih.

Ukoliko ste i vi ljubiteljica ovakvih traperica i rado ih nosite i ljeti, a niste sigurni kako izgledaju u kombinaciji s pojedinim modelima obuće, evo nekoliko dobrih modnih ideja:

Mom jeans i 'ružnih' sandala s remenčićima

Spoj 'maminih traperica' i robusnih 'ružnih' sandala pa ne čudi kako su zvijezde Instagrama ovakve kombinacije prihvatile s puno entuzijazma.

Mom jeans i japanke na petu

Nakon comfy i casual stajlinga tijekom lockdowna sada mnogi pak ponovno žude za što više elegantnih kombinacija u svakodnevici. Neočekivani trend koji smo viđali krajem 90-ih i početkom 2000-ih, japanke na petu ponovno su hit i zaljubljenice u modu su ovu kontroverznu obuću oduševljeno prigrlile.

Mom jeans i 'spužvaste' natikače

Ova ugodna obuća pravo je otkriće i ima još jednu dobru stranu - savršeno se sljubljuje s 'maminim trapericama' koje možete malo potfrknuti.

Mom jeans i bijele Birkenstock natikače

Ima li što efektnije od nevjerojatno cool spoja mom jeansa i bijelih Birkenstock natikača? Udobno, chic i praktično!