OKRUŽENI LJEPOTICAMA

Nasmiješena Korana u čvrstom zagrljaju svoje muškarčine

16.11.2013 u 11:47

  • +11

Natali Dizdar

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo/Cosmopolitan

Bionic
Reading

Započela je sezona zimskih partija u Zagrebu. Glazbenica Natali Dizdar zablistala je u hladnoj zagrebačkoj noći, a uz ljepotice Koranu Gvozdić, Kim Kosanović, Anu Radišić, Karlu Belovari i druge uživala je u koncept partiju Cosmopolitan bara

Cosmopolitan bar u središtu grada Zagreba odveo nas je partyjem na putovanje svjetskim metropolama. Glazbenica Karla Belovari pjesmom nas je provela kroz '80-e i '90-e godine, ali je izvela i neke od današnjih najvećih glazbenih hitova, a u zamimljivom konceptu samog nastupa u pjesmi su joj se pridružili i gosti ovog neuobičajenog partija.

Glazbenica Natali Dizdar zablistala je u hladnoj zagrebačkoj noći, TV voditeljica Korana Gvozdić večer je provela u društvu dečka Ivana Šarića, a pobjednica svjetskog izbora ljepote Look Of The Year Kim Kosanović uživala je zimskom ambijentu  atraktivnog bara.

Glazbenici iz grupe Teška Industrija predvođeni Leom Mijatović i Ivicom Propadalom, glazbenica Ivana Radovniković, TV voditeljice Ana Radišić i Hana Tabaković, radijski voditelj Saša Lozar, ljepotice Jelena Denona i Martina Čular uživali su u slasnim zalogajima zimske bajke Cosmopolitan bara, koji će takve tematske partije nastaviti vikendima kroz zimu.