ŠPICA UMJESTO BRAZILA

Nasmijani Joe Šimunić uživa s trudnom suprugom Christine

14.06.2014 u 15:33

  • +9

Nasmijani Joe prošetao svoju prekrasnu suprugu

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Bionic
Reading

Nakon što mu je odbijena žalba na kaznu FIFA-e, Joe Šimunić nije otputovao s kockastima na SP u Brazil, a tijekom slobodnog vikenda uživa u društvu svoje lijepe supruge Christine

Josip Šimunić zbog pronacističkog pokliča ne igra na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu, jer mu je odbijena žalba na kaznu FIFA-e od 10 utakmica zabrane igranja za reprezentaciju Hrvatske te zabranu pristupa stadionima u Brazilu za vrijeme prvenstva. Zbog toga se Šimunić nije pridružio reperezentaciji u Brazilu. No Joe je pronašao doista ugodan način da provede vrijeme dok su naši nogmetaši na Svjetskom prvenstvu.

Slobodno subotnje prijepodne proveo je u društvu svoje lijepe supruge Christine, a par se uputio na zagrebačku špicu. Držeći se za ruke par je prošetao zagrebačkim Cvijetnim trgom, a lijepa Christine odjevena u ružičastu haljinicu ukrašenu volančićima pokazala je trudnički trbuščić.

Subotnju špicu nisu propustili ni Dina Štern, Dubravko Šimenc, Ranko Ostojić koji se prošetao sa suprugom Anom te Tihana i Vedran Zrnić koji su uživali i pravoj obiteljskoj idili.