ANA GRUICA:

'Naravno da vjerujem u novu ljubav'

29.03.2012 u 11:01

Bionic
Reading

Prezgodna manekenka i glumica Ana Gruica došla je u Millenium lounge bar u društvu Modnog Mačka. Ana je pokazala svoju savršenu liniju, a kaže da, unatoč tome što je u procesu rastave od Dijana Jahjefendića, vjeruje u novu ljubav

Nosiš kožne hlače koje ti savršeno stoje...
Genetika je učinila svoje, no i gotovo svaki dan treniram. Zadnjih sam desetak dana u Zagrebu i treniram svaki dan s kolegom Ivom Perkušićem. Često tamo srećemo Nikolinu Pišek.

Znači, svi ste tamo… Nije ti teško vježbati?
Obožavam vježbati. Fan sam fitnesa i vježbam više godina. Nisam u fazonu da budem mršava, nego volim i da sam malo nabildana.

Koliko vremena trošiš na tretmane ljepote?
Ne puno. Evo, frizuru sam sama napravila, a sama sam se i našminkala, ali volim njegovati tijelo. Volim masaže, a prolazi i sve što je vezano za fitnes, drugo ništa posebno.

Imaš li neki 'must have' sezone, što si želiš nabaviti za proljeće?
Za proljeće bih htjela pod hitno nabaviti neke svijetle pokidane traperice. Gore bih obukla samo običnu majicu, a na noge stavila štikle. Mislim da bi mi to dobro stajalo.

Za što ti nije žao izdvojiti novac?
S obzirom da je recesija, smanjila sam budžet, ali nikad mi nije žao dati za dobre tenisice za trening.

Čega imaš najviše u ormaru?
Definitivno sakoa. To mi je fetiš. Volim ih mijenjati te da su raznih materijala i dezena. Poigravam se i s bojama i s krojevima. Oni su definitivno brojčano nadmoćni.


Priča se puno o tvom razvodu. Traje li još to turbulentno razdoblje kod tebe?
I nije to neko turbulentno razdoblje. Nekako sam to poprilično dobro izdržala. Što je tu turbulentno, kao da sam jedina? Svakome se to događa. Čak na tjednoj bazi.

Misliš li da je recesija utjecala na rastave?
Ja ne znam što je u tuđim slučajevima, sigurno sve utječe na to, pa i recesija. Ne bih htjela komentirati što je bilo u mom slučaju. No danas su ljudi netrpeljivi jedni prema drugima, postali su sebični, jako se teško prilagođavaju, ne rade kompromise i brakovi se raspadaju. Ne mislim da je to samo na javnoj sceni, nego i privatno. Sad se rastave rade pod normalno.

Kako si to izbacila iz sebe?
I ja sam čovjek od krvi i mesa. Samo sve sam to obavila u svoja četiri zida, a ne po novinskim stupcima.

Vjeruješ li u novu ljubav?

Naravno da vjerujem u novu ljubav. U ljubav se uvijek treba vjerovati.