MAKRONOVIN SEMINAR

Napunite baterije aktivnim odmorom na Risnjaku

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 27.06.2012 14:48
  • Objavljeno 27.06.2012 u 13:14
Makronovin seminar

Makronovin seminar

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Makronovin seminar Put prirode koji traje od 15. do 22. srpnja usmjeren je ka osvještavanju i oživljavanju izvornih sposobnosti našeg organizma putem ponovnog povezivanja s prirodom

Na seminaru Put prirode, bliže svojim izvornim sposobnostima moći ćete se resetirati i napuniti baterije, a u užurbanu svakodnevicu vratit ćete se s novim elanom i novim životnim perspektivama.

Makronovin seminar Put prirode koji traje od 15. do 22. srpnja je usmjeren ka osvještavanju i oživljavanju izvornih sposobnosti našeg organizma putem ponovnog povezivanja s prirodom. Cilj je pokrenuti vlastite snage i potencijale, čime se postiže osjećaj većeg zadovoljstva, sigurnosti, mentalne i emocionalne stabilnosti te svijesti o samima sebi i vlastitim mogućnostima.

Promo

Promo

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Risnjak

Svaki dan na seminaru je novi izazov ispunjen aktivnostima: jutarnja meditacija i vježbe za buđenje i aktiviranje organizma, svakodnevno pješačenje uz meditiranje u hodu, vježbe disanja za kvalitetan unos kisika i obnavljanje stanica, vježbe jačanja instinkta i oživljavanje izvornih sposobnosti itd. Tijekom seminara za okrepu će biti jednostavno pripremljena cjelovita ekološka hrana uz primjenu tehnika za maksimalno iskorištavanje energije iz hrane.

Autor i voditelj ovog seminara koji se održava od 2000. godine je Zlatko Pejić, vodeći stručnjak u području prirodnih stilova življenja.

'Risnjak je poput prirodnog hrama u kojem tragate za onim što priroda stvarno jest i upravo zbog toga mi se Risnjak čini kao najbolje mjesto za seminar otkrivanja samoga sebe', pojašnjava Pejić.

'Sam vrh koji je na oko 1500 metara nadmorske visine je fascinantan, a planinarski dom je smješten na Šloserovoj livadi na 1400 metara. S tri strane omeđen je strminama, a mala livada relativno ograničava kretanje. Upravo ta 'skučenost' vas tjera da pronađete u sebi točke povezivanja s onim što se događa u neposrednom okruženju. Nasuprot njoj, stoji golema širina i prostranstvo šuma i livada s kojima smo u kontaktu tijekom cijelog dana. Za mene ne postoji bolje mjesto za ovakav seminar i zapravo je jedinstveno mjesto i događaj u svijetu', kaže Pejić.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi