JEDNOSTAVNO I SEKSI

Napokon je odbacila prekratke haljine koje joj ne stoje

04.03.2014 u 10:32

Martina Vrbos

Izvor: Promo fotografije / Autor: Kapetanović komunikacije

Bionic
Reading

Potraga za novim licima, Schwarzkopf Cro A Porter Ultîme model search, koja će se kroz šest tjedana održati u čak pet gradova, započela je ovog vikenda prvim castingom u City Centeru one West, gdje je za glazbeni dio programa nastupila Martina Vrbos

Neočekivano velik odaziv djevojka i mladića koji žele izgraditi karijeru u modnom svijetu oduševio je žiri koji je u petak izabrao prve finaliste. Subotu su finalisti proveli s profesionalcima koji su ih cijeli dan pripremali za njihov prvi izlazak na pistu u 19 sati.

Program je vodila Antonija Blaće, a sve prisutne zabavila je Martina Vrbos koja je tokom programa otpjevala nekoliko pjesama.

Martina Vrbos se sve je iznenadila svojim jednostavnim izdanjem. Odbacila je prekratke haljine koje pokazuju previše te sve osvojila svojim ležernijim izdanjem.

U City Centeru one West u petak se okupilo čak 100-tinjak prijavljenih koji su pred žirijem po prvi puta prošetali pistom Schwarzkopf Cro A Porter Ultîme model searcha.

Žiri, u kojem se nalaze modna agentica Tihana Harapin Zalepugin, manekenka Iris Rajčić, frizeri Nikola Blažinčić i Ivica Palinić, fotografi Joanna Paciorek i Danijel Galić , vizažistkinja Žana Kožul i PR managerica Jasmina Kapetanović, na čelu s Viktorom Dragom izabrali su dvadeset novih lica.