PONOSNA NA SVOJE TIJELO

Nakon što je skinula 18 kilograma slavna glumica se pohvalila novom figurom

24.07.2020 u 09:44

Bionic
Reading

Nakon Adele na zdravlje je odlučila pripaziti i glumica Rebel Wilson. 40-godišnja australska glumica i komičarka, koju znamo iz filmova 'Djeveruše', 'Jojo Rabbit' ili 'Cats', početkom ove godine odlučila je okrenuti novi list u životu te je sve iznenadila novom, nikad vitkijom linijom kojom se hvali gdje stigne

Simpatična glumica poznata po britkom jeziku i punašnoj figuri, kojoj su kilogrami pomogli da dobije brojne glumačke uloge i uspne se u sam vrh Hollywooda, uspješno je istopila čak 18 kilograma te je sad gotovo neprepoznatljiva.

Slavna glumica potpuno je promijenila prehranu te je pojačala fizičku aktivnost. Kada ne vježba s osobnim trenerom Jonom Castanom, Rebel se trudi što više kretati pa je tako nedavno na Instagramu objavila fotografije s brda iznad Palm Beacha na koje se popela u pripijenim sportskim tajicama i majici.

Uslijedili su brojni komplimenti obožavatelja na račun njezine vidno sitnije figure.

Još početkom ove godine, Rebel je najavila kako će ova godina za nju biti 'godina zdravlja' i u tome je, sudeći prema najnovijim fotografijama, doista uspjela.

Silne kilograme Rebel je uspjela izgubiti zahvaljujući posebnom načinu prehrane pod nazivom Mayr osmišljenom prije 100 godina koji se bazira na vrlo jednostavnoj teoriji 'pametne' konzumacije hrane i rješavanja nezdravih namirnica koja ne doprinosi zdravlju.

Osim toga osobe koje primijenjuju ovu metodu, svaki zalogaj moraju žvakati 40 do 60 puta, jer to, smatraju pristalice ove metode prehrane, potiče probavu, a izbjegavati jelo uz TV ili mobitel kako bi se što više fokusirali na hranu.

Rebel je sa svog jelovnika izbacila grickalice, nezdravu hranu, kofein, šećer i procesuirane namirnice, a smanjila je unos glutena i mliječnih proizvoda te nastoji jesti što više voća, povrća i mahunarki.