IZGLEDA SJAJNO

Komplimenti pljušte: Nakon Adele i plavokosa glumica iznenadila nikad vitkijom linijom

22.01.2020 u 11:24

Bionic
Reading

Glumica i komičarka Rebel Wilson, zvijezda filmova 'Jojo Rabbit', 'Cats', 'Pitch Perfect' ili 'Djeveruše', pohvalila se novom, vidljivo mršavijom figurom koja je mnoge iznenadila

Glumica i komičarka najavila je kako će ova godina biti 'godina zdravlja' i sudeći prema svojoj nikad vitkijoj figuri, uspjela je ostvariti svoj cilj.

Plavokosa Australka poznata po britkom jeziku, ali i svojim kilogramima koji su vremenom postali i njezin zaštitni znak, sad se može pohvaliti drastično mršavijom figurom.

Baš kao i Adele koja je istopila nevjerojatnih 45 kilograma, i 39-godišnja Rebel se itekako potrudila oko svoje nove, vitke figure koja je rezultat napornih treninga i zdrave prehrane.

  • +5
Rebel Wilson Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

Njezin je trener Jono Castano Acero na Instagram postavio fotografiju na kojoj se jasno vidjelo koliko je Rebel smršavljela.

Jono je objasnio kako je Rebelina vitka figura rezultat predanog treninga tijekom tjedna sa samo jednim danom za odmor.

'Fokusirali smo se na to da Rebel uživa u treningu i da je tijelo u stalnom pokretu. Dakako, ključna je kontinuirana tjelovježba. Nije važno samo tih 45 minuta vježbanja, već morate pronaći motiv za mršavljenje i nakon toga', kaže trener dodajući kako mu je bio pravo zadovoljstvo surađivati s Rebel jer je zabavna i svemu pristupa s puno humora.

Inače, poznata komičarka je u jednom ranijem intervjuu otkrila kako je kako su njezini kilogrami prednost, osobito kad se radi o angažmanima u komedijama.

'Mnoge glumice vide višak kilograma kao manu, no ja to vidim kao prednost. Cure koje nisu mršave puno bolje prolaze u komedijama', rekla je prije nekoliko godina Rebel.