KAKAV KAPUT!

Nakon skandala s haljinom Ivanka Trump izgleda još bolje

02.02.2017 u 11:11

Ivanka Trump

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Kći američkog predsjednika Ivanka Trump razljutila je javnost objavom fotografije u glamuroznoj haljini dok su se u isto vrijeme diljem Amerike odvijali prosvjedi protiv zabrane ulaska u SAD državljanima sedam muslimanskih država

Dok su mnogobrojni Amerikanci protestirali protiv zabrane, a zabrinute obitelji satima iščekivale svoje voljene u zračnim lukama, Ivanka Trump pozirala je sa suprugom u srebrnoj haljini Caroline Herrere od 35.000 kuna. Kći kontroverznog američkog predsjednika izazvala je lavinu negativnih reakcija, no službeno se nije oglašavala.

Prva kći SAD-a, kako je nazivaju mediji, svom je ocu i dalje najveća podrška, a bila je uz njega i kada je odavao počast poginulim vojnicima.

Iako je opovrgnula nagađanja da će nakon selidbe u Washington preuzeti obaveze rezervirane za prvu damu, Ivanka je više nego samozatajna Melanija angažirana u očevu uredu.

Uvijek elegantna Ivanka Trump i ovoga je puta pokazala besprijekoran stajling. Povezane kose i nježna makeupa, koračala je s ocem u crnim štiklama, statement kaputu i s torbicom koja je zaokružila elegantan poslovni look.

Dvobojni kaput u plavoj i crnoj boji s izvezenim detaljima na leđima jedan je od boljih komada koje je nosila na početku očeva mandata. Zbog tog je kaputa strani mediji opet uspoređuju s omiljenom britanskom princezom Kate Middleton.

Kako piše The Hill, stilist Damion West, koji je birao odjeću za 35-godišnju Ivanku Trump, smatra da žene vole njezin stil odijevanja jer je otmjena.

'Žene smatraju da Ivanka ima jedan bezvremenski pristup odijevanju. Istovremeno ga doživljavaju mladenačkim zbog modernih linija ili asimetrije kojima naglašava svoju ženstvenost, a i dalje ostaje u okvirima poslovnog stila', objasnio je West i dodao da ga ona zato uvijek podsjeća na slavnu Audrey Hepburn.