FRIŠKO VJENČANI

Jennifer i Ben stvorili pomutnju na ulicama Milana; latino diva istaknula zavidnu figuru u bijelom

26.08.2022 u 14:27

Bionic
Reading

Ben Affleck i Jennifer Lopez, koji su nakon dugih 20 godina ponovno zajedno, organizirali su protekli vikend veliko svadbeno slavlje na imanju u Georgiji, a ubrzo nakon toga odlučili su ponovno pobjeći na još jedan medeni mjesec

Nakon Pariza, novi-stari par za svoje drugo romantično putovanje odabrao je Italiju u kojoj borave bez djece. Jezero Como na kojemu su viđeni ubrzo su zamijenili ulicama Milana na kojima su postali glavnom atrakcijom.

U društvu Bena, latino diva uživala je šopingirajući dizajnerskim trgovinama, a za tu je prigodu osmislila stajling kojim je u potpunosti dominirala bijela boja.

  • +6
Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Zavidnu figuru 53- godišnja zvijezda naglasila je uskim crop topom u kombinaciji s hlačama širih nogavica, da bi cjelokupno izdanje na sebi svojstven način zaokružila efektnim komadima.

Uz fedora šešir i bijelu torbu upečatljiva printa, stajling za šetnju ulicama Milana upotpunila je crtoglavo visokim bež sandalama s platforma petom.  

Kako se imalo priliku doznati, latino diva za svoje drugo vjenčanje s Benom odjenula je čak tri vjenčanice, sanjive i prekrasne kreacije s potpisom Ralpha Laurena.