MODNE SLABOSTI

Sandra Perković otkrila bez čega ne može i što nikad ne bi odjenula

30.11.2016 u 07:08

Bionic
Reading

Najbolja hrvatska sportašica Sandra Perković iz dana u dan oduševljava svojim modnim izdanjima izvan sportskih terena. Umjesto u trapericama, sve je češće imamo priliku vidjeti u elegantnim haljinama, a o tome tko ju oblači, kakvu odjeću voli nositi i na što će uvijek potrošiti novac kada je u pitanju moda otkrila je u intervjuu za tportal

Najbolja hrvatska bacačica diska te najbolja hrvatska sportašica prema glasanju sportskih novinara Sandra Perković nedavno je proslavila proteklu sezonu, i više nego odličnu. Naslov olimpijske pobjednice u Rio de Janeiru, europske prvakinje u Amsterdamu, pobjede na svih sedam mitinga Dijamantne lige te osvojeno srebro u Zagrebu uistinu su rezultati vrijedni divljenja, no ne možemo ne primijetiti ni to da Sandra iz dana u dan izgleda sve bolje i izvan terena.

Proslavljenu sportašicu u javnosti sve češće možemo vidjeti u elegantnim i ženstvenim haljinama koje joj, uz novu trendi frizuru, stoje kao salivene. Sudeći prema Instagramu, na kojem ju prati vojska fanova, čini se da je Sandra svoj sportski look postepeno zamijenila nešto elegantnijim izdanjima, a moramo priznati da joj stoje jednako dobro kao i zlatna medalja oko vrata.

Prekrasna revija moje @leilou_by_alex ???????? #JednaJedina #LeiLouGirls #Proud #Bravo

Fotografiju objavljuje Sandra Perkovic (@discus70queen)


Za njezine je modne kombinacije zaslužna dizajnerica Aleksandra Dojčinović, u čijim je kreacijama možemo vidjeti na gotovo svim događanjima. Uspješna hrvatska dizajnerica najbolje zna što Sandra voli te što joj najbolje pristaje, zbog čega sportašica ima puno povjerenje u njezin odabir po pitanju odjeće.

'Naravno da kao i svaka žena volim biti dobro odjevena i na tome mogu zahvaliti svojoj prijateljici, dizajnerici Aleksandri Dojčinović koja uvijek napravi pripremne komade što meni odlično stoje, a ja se nadam da ih odlično nosim', rekla je Sandra te o dizajnerici ima samo riječi hvale.

Aleksandrom Dojčinović, osim na poslovnom planu, vrlo je bliska i privatno, pa ne čudi to što ju je dizajnerica došla podržati i čestitati joj na proslavi sportskih uspjeha. U moru izvrsnih hrvatskih dizajnera Sandra ističe da odabire isključivo kreacije Leilou te ih uvijek rado nosi.

'Aleksandru jako cijenim i volim kao osobu i kao prijateljicu. Njezini komadi su prekrasni i obožavam ih nositi, osjećam se ugodno u njima. Volim i to što je hrvatska dizajnerica jer obje na svoj način predstavljamo Hrvatsku, pa su se nekako spojili i naši putovi. Mislim da smo dobitna kombinacija i da se po komentarima koje dobivamo to i vidi', rekla je Sandra za tportal.

U drustvu iznimnih dama @ivona.ch @discus70queen svi se dive njihovom uspjehu, ja se divim velikom srcu i jednostavnosti

Fotografiju objavljuje aleksandra dojcinovic (@leilou_by_alex)


Za nedavnu proslavu najuspješnije godine u karijeri Sandra je odjenula romantičnu crnu suknju od tila Leilou by Aleksandra Dojčinović u kombinaciji s crnom dolčevitom i sandalama, u kojoj je istaknula struk i pokazala zavidnu figuru.

'Najčešće volim nositi neku majčicu, hlače i kožnu jaknu u svakodnevnoj varijanti. To mi je nekako najdraža odjevna kombinacija ako vani nije hladno te se najbolje osjećam u tome, dok u svečanijim prigodama volim odjenuti suknje visokog struka. U tome ćete me najčešće vidjeti u slobodno vrijeme', otkrila je dugonoga sportašica, a unatoč svoja 183 centimetra visine, priznaje da obožava nositi štikle.

'Kao i svaka žena, volim obuti cipele na visoku petu. Cipele, torbice i kaputi su nešto za što ću uvijek izdvojiti novac, a volim da su kvalitetni i, kako bi se reklo, po zadnjoj modi. Kaput je nešto što traje vječno, tako da su to neke stvari za koje ne žalim potrošiti novac', objašnjava Sandra te dodaje da voli pratiti modne trendove.

Šoping najčešće obavlja izvan Hrvatske, u društvu dečka i trenera Edisa Elkaševića, s kojim zbog sportskih natjecanja često putuje, a nedavno su se u nove radne pobjede vratili s romantičnog putovanja na Sejšele, na kojima su se odmarali od napornog sportskog ritma.

"Dress like you are going to meet your worst enemy today. " C.C. #LeiLouGirls #Gloria

Fotografiju objavljuje Sandra Perkovic (@discus70queen)


'Kako Edis i ja često putujemo i nemamo vremena za kupovinu, odemo zajedno u šoping kad smo izvan Hrvatske. On se, kao i svaki muškarac, izgubi u tome pa radije ode na piće ili na muški odjel dok ja to sama obavim, tako da onda volim sama šopingirati', uz smijeh odgovara Sandra te, kada je riječ o stilu njezinog dečka, dodaje: 'Edis ima istančan ukus za modu i smatram da mu moja pomoć pri šopingu ne treba. Mogu mu eventualno nešto popraviti tu i tamo, ali on to i sam odlično radi.'
Uggsice obožava zbog udobnosti, kao i tenisice, koje uvijek rado nosi jer: 'Volim obuću koja je udobna i u kojoj mogu potrčati ako je potrebno', dok popularne loafericeStelle McCartney na punu petu, za kojima lude poznate Hrvatice, nikada ne bi obula jer se u njima ne može zamisliti. Pazi da obuća za svaki dan nema visoku petu i da bude što praktičnija za nošenje, a kada je u pitanju odabir dnevnih kombinacija, kod Sandre nema pravila.

'Kao i svaka žena, kada imate pun ormar, nikad ne znate što ćete obući. Uvijek vam nešto nedostaje, a tako je to i kod mene. Odjeću biram ovisno o tome kako se osjećam taj dan. Smatram da odijelo ne čini čovjeka, tako da je bitno samo kako se osjećam i kako ću to nositi, pa se toga i držim. Pun mi je ormar, tako da u zadnje vrijeme nemam problema s usklađivanjem odjevnih komada. Volim biti razigrana pri odabiru odjeće i volim da me odjeća čini razigranom, kao što to po prirodi i jesam', otkriva Sandra.


No unatoč tome što ne voli biti rob odjeće, voli izgledati i osjećati se ženstveno. Zavodljive kreacije uvijek dolaze u obzir, iako pazi da nisu pretjerano otvorene i vulgarne, baš kao što poručuje i statusom na svom profilu na Instagramu – 'Djevojka uvijek treba biti dvije stvari: otmjena i očaravajuća.'

'Mislim da je moj stil dosta jednostavan, ali s druge strane vrlo atraktivan. Obožavam jednostavne komade koji se vrlo lako mogu kombinirati, a opet naglašavaju tu neku dozu ženstvenosti i seksipila bez pokazivanja cijelog tijela', istaknula je Sandra.

Što se tiče ozbiljnijeg bavljenja modom, nakon što završi s karijerom profesionalne sportašice taj će posao ipak prepustiti svojoj prijateljici Aleksandri Dojčinović. No unatoč tome što se još uvijek ne vidi u modnim vodama, kaže da će o tome razmišljati kada za to dođe vrijeme te uz smiješak dodaje: 'Ali... nikad ne reci nikad.'