MOĆ DRUŠTVENIH MREŽA

Najveće filmske zvijezde čovjeku na samrti ispunile želju

17.05.2014 u 16:20

Najveće zvijezde ispunile obožavatelju želju na samrti

Izvor: Društvene mreže / Autor: Twitter

Bionic
Reading

Koliki utjecaj imaju društvene mreže, pokazuje slučaj Stratford Caldecott (60) iz Oxforda u Engleskoj koji boluje od raka prostate i kojem su liječnici prognozirali još nekoliko mjeseci života

Naime, Stratford, koji je obožavatelj Marvelovih stripova, šalio da ga na životu drži samo čekanje da novi Marvelov film izađe na DVD-u. Njegova kći Sophie došla je na briljantnu ideju kako bi svom ocu ispunila želju. Naime, kako je Strat onemoćao pa film nije mogao gledati u kinima te nestrpljivo čeka izdanje na DVD-u, njegova kći Sophie se preko Twittera obratila Marvelu i oni su njenom ocu poslali kopiju filma.


Nakon toga Sophie je sinula ideja da glumce iz filma zamoli za potporu. Zamolila je glumce koji utjelovljuju likove, koje njezin otac voli, da se fotografiraju s porukom potpore. Većina ih se rado odazvala, a među njima prvi je bio Mark Ruffalo koji glumi Hulka. Njegov su primjer slijedili i ostali kolege Robert Downey Jr. koji glumi Ironmana, Chris Evans (32) koji je Kapetan America, Chris Hemsworth koji glumi Thora te Samuel L. Jackson koji glumi Nicka Furyja.

Sophie se pismom zahvalila sjajnoj ekipi te zamolila medije za privatnost. Jedini cilj bio joj je ispuniti očevu želju i skrenuti pažnju na oboljele od raka prostate.