TRENDI LOOK

Najstajliš mama i kći: Ljupka Gojić Mikić neiscrpna je doza modne inspiracije

18.10.2021 u 13:39

Bionic
Reading

Ljupka Gojić Mikić, poduzetnica i jedna od naših najuspješnijih manekenki, svoje brojne pratitelje na društvenim mrežama ponovno je oduševila modnom kombinacijom pozirajući u društvu najstarije kćeri

Poznata po razigranom stilu odijevanja, kad je u pitanju moda - lijepa Ljupka ništa ne prepušta slučaju.

'Moda je u isto vrijeme ozbiljan biznis i igra ako ste u tome svim srcem i dušom. Poput drugih zanimanja, uvijek ste u tome. Vrhunski chef uvijek se igra novim okusima, ispituje, uživa... Onima koji nisu vični tome sve se uvijek čini teško. Tako je i s modom! Treba mi ravno 10 minuta da se odjenem, nekad i manje', rekla je Ljupka u jednom od razgovora za tportal.

Njezine su kombinacije uvijek drukčije i neobične, a svoj je pristup modi prenijela i na tri kćeri, pa su uvijek odjevene s puno ukusa.

Na društvenim je mrežama, na kojima brojnim fanovima daje uvid u svoju svakodnevicu, pozirala s najstarijom kćeri, 11-godišnjom Janom Siennom.

Simpatična djevojčica od mame je osim ljepote naslijedila osjećaj za modu, pa su mama i kći izgledale bez greške u ležernim kombinacijama.

  • +3
Ljupka Gojić Mikić Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

Prelijepa supruga nogometaša Mihaela Mikića izgledala je senzacionalno u cool oversized džemperu zanimljivog kvadratnog uzorka u tonovima jeseni, s ležernom frizurom i bez puno make upa na licu dok je Jana Sienna nosila udoban sweatshirt u bež tonovima.

I za ove su stajlinge najstajliš mama i kći skupile vrlo brzo pregršt pohvala i komplimenata.

Inače, lijepa Zagrepčanka, koja stoji iza uspješnog modnog brenda Jolie Petite, nakon povratka iz Japana, u kojem je godinama živjela, upustila se i u poduzetničku avanturu otvorivši slastičarnicu Jolie Petite Patisserie na svojoj Knežiji.

Par je u braku već 15 godina i osim Jane Sienne, ponosni su roditelji još dvije djevojčice: Mile Amelie i Mari Dane.

  • +13
Ljupka Gojić Mikić Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

'Povukla sam osnovne crte odgoja svojih roditelja. Stroga sam mama, a Mika je strog u nekim drugim stvarima. Pazim da cure susjedima kažu 'dobar dan', a ako zaborave, za njih toga dana nema sladoleda. Mislim da se mora poštovati autoritet i starije. Stroga sam po pitanju odgoja, a Mika zahtijeva da budu oprezne, paze na stvari, ne skaču po kauču i slično. Onda ih ja pustim jer ponekad mora biti prostora za kreativu. Njemu ne smeta kad vidi da su u sportskom duhu, ali ne voli nemarnost. Podržavam ga u tome i slažem se', otkrila je Ljupka svojedobno u razgovoru za tportal.