NA TRGU DR. FRANJE TUĐMANA

Najsočniji hrvatski street food festival na novoj lokaciji: Odbrojavanje do novog Zagreb Burger Festivala je počelo

01.09.2021 u 17:03

Bionic
Reading

Već šestu godinu u Zagrebu se održava Zagreb Burger Festival, no ove je godine po prvi puta na novoj lokaciji i to od 10. do 19. rujna

Još je samo tjedan dana ostalo do gurmanskog mirisno okusnog doživljaja. Trg dr. Franje Tuđmana ugostit će po prvi put, od 10. do 19. rujna., Zagreb Burger Festival. Šesto izdanje omiljenog događanja gurmana dovodi čak devet ugostitelja s bogatom ponudom burgera i tri bara s mirisnim koktelskim, pivskim i vinskim kapima.

  • +4
Zagreb Burger Festival Izvor: Promo fotografije / Autor: Sandro Sklepic

Ove će godine burgere kreativno 'flipati' već dobro poznate zagrebačke snage: El Toro, The Burger Bar, BBQ Hot Yard i Brewbites, dalmatinske boje branit će šibenski Festina Lente i dubrovački Guloso, iz Varaždinskih Toplica nam stiže višestruko nagrađivana Reshetka International, a svoje će nove okuse predstaviti i Mate Janković s Institutom za burgere i Ivan Pažanin sa Chef’s Burger by Ivan Pažanin. Burgerski koncepti opet će vas iznenaditi, jer sprema se puno novih okusa i kombinacija.

Kao i svake godine birat će se i najbolji burger. Svaki posjetitelj će nakon kupljene delicije skeniranjem QR koda moći glasati za svoga favorita. Volim ljuto nam priprema svoje legendarno natjecanje u kušanju ljutih papričica - samo za najhrabrije, a da doživljaj bude potpun i kalorija što manje tu su i DJ-i Stanko Bondža, Ozren Kanceljak Kanca, DJ Phat Phillie, dok će dozu ženske vibre dodati DJ- ice Rea, Babilonska i Niki B.

Radno vrijeme Zagreb Burger Festivala je svakoga dana od 12 do 24 sata, uz poštivanje epidemioloških mjera.