UVIJEK PRIVLAČNA

Najslađa holivudska glumica otkrila tajne ljepote

11.10.2013 u 09:37

Bionic
Reading

Sigurno nema djevojke koja se u devedesetima nije mogla poistovjetiti sa slatkicom Katie Holmes koja je u 'Dawsons Creeku' utjelovila Joey Potter. Slatkica je odrasla no ni sada sa 34 ne izgleda gotovo ni dana starije, ima savršen ten i prekrasnu kosu

Tajna je njezine mladenačke kože u puno vode.

'Pijem puno vode. Vježbam mnogo, idem na čišćenje lica jednom tjedno. Pokušavam se držati tih pravila hidratacije kože, osobito kada sam u gradu', otkrila je Katie.

Prisjetila se i nekih malih kozmetičkih rituala kojih se držala dok je u Sjevernoj Karolini snimala popularnu tinejdžersku seriju.

'Zaštitne kreme za sunce bile su obavezne. Stavljala sam ih svaki dan jer volim biti vani. Iako ne pocrvenim lako, mislim da to može biti zamka, jer mislimo da nam kreme nisu potrebne, ali ustvari jesu', kaže Katie.


Katie je otkrila i kako voli svoju dugu kosu zbog mogućnosti koje joj pruža u oblikovanju, a kratku kosu je imala samo kada je rodila svoju kćerkicu Suri. Nije sigurna hoće li više ikada imati tako kratku kosu. Najmanje zadovoljna kosom je bila kada ju je puštala da izraste jer joj je bila uništena zbog previše tretiranja. Pa je imala, kaže, grozni izgled, koji je malo sličio na danas popularni ombre look.

Iako su joj kao holivudskoj glumici nadomak ruke svi najbolji i najskuplji kozmetički tretmani, Katie je priznala kako je na Googleu u potražila neki recept iz kućne radinosti te napravila masku za lice od avokada. Kaže da joj je kosa nakon te kućno pripremljene maske bila baš mekana.

Inače njezine ikone ljepote su Lauren Hutton, Hillary Clinton, mama, i svako dijete ispod pet godina.
Ona bi pak voljela da make-upom može postići dramatičniji pogled, takozvani 'cat eye', poput Sophije Loren.