PLIJENI IZGLEDOM

Najseksi plesačica u Hrvata ukrala sve poglede u trendi haljini od 230 kuna

12.04.2019 u 10:41

Bionic
Reading

U zagrebačkom Hugo's Baru na Jarunskoj ulici održana je proslava 21. rođendana magazina Cosmopolitan i svečano proglašenje Cosmopolitan influencerice u sklopu natječaja 'Ja sam više od selfieja!'. Na proslavi su se okupile brojne poznate instagramuše i osobe iz javnog života, a među njima i lijepa plesačica Valentina Walme koja je svojom ljepotom i talentom oduševila javnost sudjelovanjem u showu 'Ples sa zvijezdama'

Proslava rođendana časopisa Cosmopolitan okupila je brojne poznate ljepotice koje su se trudile istaknuti stajlinzima, a kako i ne bi kada je večer bila posvećena modi i ljepoti. U moru odlično odjevenih svu pažnju ukrala je atraktivna plesačica Valentina Walme, koju su gledatelji ispred malih ekrana upoznali u showu 'Ples sa zvijezdama'.

27-godišnja plesačica privlačila je pažnju u videospotovima brojnih domaćih izvođača poput Lane Jurčević, Nede Ukraden, Davora Radolfija i Giuliana, a onda smo je gledali kao plesnu mentoricu Janka Popovića Volarića u 'Plesu sa zvijezdama'. U novoj sezoni showa plavokosa ljepotica plesna je partnerica novinaru Davoru Gariću.

COSMO PARTY

Dotjerane Hrvatice na okupu: Nema tko nije bio na rođendanskoj zabavi

Pogledaj galeriju

Lijepa Valentina ukrala je brojne poglede kada se pojavila na zabavi u zagrebačkom Hugo's Baru, odjevena u seksi ružičastu slip haljinu od satena koja je istaknula njezinu istesanu figuru. Plesačice su poznate po besprijekornoj liniji, a lijepa Valentina itekako ima što pokazati.

Trendi haljina, koja trenutno slovi za jedan od najpoželjnijih odjevnih komada sezone, nosi potpis omiljenog španjolskog high street brenda Zara, a njezina cijena iznosi 229,90 kuna.

Kažu da je svakoj ženi najveća noćna mora kada se u prostoriji nađe s osobom koja nosi identičnu haljinu, a upravo to dogodilo se lijepoj Valentini koju mnogi smatraju najseksi plesačicom. Influencerica Jelena Marinović, koja je te večeri osvojila nagradu za najopušteniju influencericu, za zabavu poznatog časopisa je odabrala identičnu Zarinu haljinu, koju je uskladila s nježno ružičastim sakoom, također s potpisom brenda Zara te jednostavnim crnim sandalama na petu, gotovo identičnima onima koje je nosila Valentina.