PROVOKATIVNA I ZABAVNA

Najpoznatija ljepotica s oblinama otkriva škakljive tajne

01.03.2017 u 13:54

  • +11

Ashley Graham na plaži

Izvor: Profimedia / Autor: Promo

Bionic
Reading

Ashley Graham gosotovala je u poznatom video intervju modne biblije Vogue i u svome prepoznatljivom stilu odgovorila na 73 pitanja spremajući se za njujorški Tjedan mode gdje je po prvi puta nosila reviju slavnog Michaela Korsa

Zanosna brineta odmah je istaknula da su trenutno najbolje stvari u njenom životu nove kolekcije donjeg rublja i kupaćih kostima, ali i knjiga koja će biti objavljena u svibnju.

Budući da je već krasila mnogobrojne naslovnice i pokorila modni svijet unatoč oblinama koje je krase, Ashley kaže da joj je idući projekt vlastita emisija. Sudeći po broju obožavatelja diljem svijeta koje dijele njeno mišljenje da je svaka žena lijepa bez obira na konfekcijski broj koji nosi, 29-godišnja plus size ljepotica to bi mogla i ostvariti.

Ashley Graham Autor: Youtube

Budući da je cijelo svoje carstvo izgradila na društvenim mrežama i zahvaljujući njima pokazala modnoj industriji da se može uspjeti usprkos tome što si cura s oblinama, ne čudi što, prema vlastitom priznanju, prije spavanja redovito provjerava svoj profil na Instagramu.

Ashley Graham uvijek otvoreno govori o svom izgledu, a u brzopoteznom je intervjuu otkrila i kako njeguje kožu te priznala da ne može bez termalne vode u spreju.

Odlično se snašla i pri pitanju koji look najbolje pristaje djevojkama s oblinama: 'Cura s oblinama može nositi što god poželi.' 

Iznenadila je priznavši kako joj je modna ikona najpoznatija sestra iz Kardashian klana – Kim, dok joj je među modelima uzor Cindy Crawford. Na klasično pitanje što svaka žena treba u ormaru Ashely spremno dogovara da je to grudnjak, ali da ne može niti bez gaćica koje imaju nevidljive rubove.

Kao što je i sama više puta ponovila, uvijek se čvrsto drži najboljeg modnog savjeta: 'Ljepota dolazi u svim oblicima i veličinama. Samopouzdanje je najvažnije'. Zato poručuje svim mladim djevojkama da vole svoje tijelo i same sebi budu najbolji uzor.