ELSA HOSK

Najpoželjnije balerinke spojila s haljinom koja lako može zamijeniti vjenčanicu

05.07.2023 u 15:23

Bionic
Reading

Svojim odjevnim kombinacijama u svakoj prigodi, bivša Viktorijina anđelica predstavlja veliku inspiraciju modnim ovisnicama diljem svijeta

Nakon što je na ovogodišnjem izdanju filmskog festivala u Cannesu brojne oduševila u neobičnoj haljini s potpisom dvojca Viktor & Rolf, u rodnom Stockholmu ovih je dana osvanula u haljini kao stvorenoj za ljetne vrućine, ali i vjenčanje.

Snježno bijele boje, koja posebno laska brončanom tenu u ljetnim mjesecima ova haljina, koju lako možemo zamisliti kao vjenčanicu, ističe se detaljem halter ovratnika i heklanim cvjetnim motivom istaknutim duž kreacije.

Djelo je poznatog modnog brenda Maje Paris i u prodaji se, kao dio aktualne kolekcije, i dalje nalazi po cijeni od 455 eura.

  • +9
Bijele haljine Izvor: Profimedia / Autor: Roy Rochlin / Getty images / Profimedia

Stajlinzi 34- godišnje ljepotice iz Švedske redovito uključuju najpoželjnije modne komade trenutka, pa ni ovaj s ulica Stockholma nije nikakva iznimka.

Već dovoljno efektnoj haljini Hosk je pridružila crnu verziju mrežastih balerinki modne kuće Alaïa, a koje posljednjih tjedana brzinom svjetlosti nestaju s polica trgovina sa svakom obnovom zaliha.

S gumenim potplatom, proizvedene u Italiji te inspirirane tradicionalnom japanskom obućom, ove balerinke prema viziji dizajnera Pietera Muliera prvenstveno se ističu statement dizajnom stoga ne čudi njihovo visoko pozicioniranje na listama must-have komada u aktualnoj sezoni.

Mrežaste cipele Izvor: Promo fotografije / Autor: promo