VIRALNI HIt

Najpopularnija Zarina haljina na točkice ima novu verziju i izgleda bolje nego ikad

27.08.2020 u 09:09

Bionic
Reading

Prošle godine na samom početku nove proljetne sezone, popularni španjolski brend Zara predstavio je model bijele haljine s crnim točkicama, a gotovo nitko se nije nadao da će ovaj modni komad postati toliko viralan da je na Instagramu otvoren profil posvećen samo njoj

Nakon što je očito previše puta oko sebe vidio dotični model Zarine haljine, netko se dosjetio da bi se mogle na jednom mjestu prikupiti fotografije nepoznatih žena, modnih blogerica i influencerica. koje su upravo ovaj model protekle godine svojim nošenjem uspjele učiniti viralnim.

Zbog svog efektnog izgleda, nosivosti u brojnim prilikama i pristupačne cijene od 299, 90 kuna, pronašla je svoje mjesto u tisućama ormara zaljubljenica u modu diljem svijeta, a na krilima njezina globalnog uspjeha, popularni brend iz španjoske grupacije Inditex po istoj cijeni odlučio je lansirati njezinu nasljednicu.

U odnosu na originalan model viralne haljine, njezina nasljednica ističe se detaljima poput visokog ovratnika i naglašenih ramena u duhu 80-ih, a kako su ju predstavili na svojim stranicama, ova haljina opuštena kroja dodatno će zablistati i laskati figuri uz dodatak elegantnog remena i trendovskih sandala poput ušminkanih japanki na petu.

Hoće li nasljednica Zarine viralne haljine polučiti podjednak uspjeh, saznat ćemo u narednim mjesecima, a na stranicama brenda trenutno je dostupna u svim veličinama.