ručno rađeno 25 sati

Najoriginalnija ljetna obuća postala je neodoljiva alternativa balerinkama

09.08.2023 u 15:18

Bionic
Reading

Čipkaste balerinke ukrajinskog brenda Hvoya stekle su svjetsku popularnost autentičnim dizajnom za čiju je izradu potrebno oko 25 sati ručnog rada

Ono što su u svijetu tenisica Adidasove 'sambice', to su u svijetu balerinki mrežasti modeli. Gotovo da ne postoji 'It' djevojka koja ih s ponosom nije pokazala na društvenim mrežama, no uz toliku popularnost, kod mnogih je došlo do zasićenja i želje za nečim drugačijim.

Tu na scenu stupaju jedinstveni čipkasti modeli ukrajinskog brenda Hvoya koji donosi idealnu alternativu koja odiše visokim modnim ukusom.

Veliku popularnost stekle su u Španjolskoj, gdje su ih nosile modne ikone Blanca Miro i Debora Rosa, a zaljubljenost u njihovu autentičnost već se širi diljem svijeta.

Najpopularniji postao je model Merezhyvni, ručno rađen heklanjem od prirodnog pamuka i lana, pri čemu je za izradu cvjetnih motiva od kojih je sastavljen potrebno više od jednog dana pripreme.

'Gornji dio ovog para ručno je heklan posebnim alatom, malom kukicom, a potom se proizvodnja dovršava u maloj tvornici. Ukupno, postolari posvete oko 25 sati rada svakom od modela', objašnjavaju iz brenda.

Podešava se vezicama i izrađuje se po narudžbi, s vremenom izrade oko pet tjedana.

Uz sve to ide i pripadajuća cijena od 398 eura, a možete ih pronaći u krem i crnoj boji te ih stilizirati u nezaboravne outfite koji će garantirano privlačiti pozornost.