EMOTIVNI TRENUCI

David i Victoria Beckham iz obiteljskog albuma izvadili dosad neviđene fotografije

04.03.2022 u 16:14

Bionic
Reading

Ponosni roditelji četvero djece u svojim obiteljskim albumima kriju mnoštvo divnih uspomena, a zasigurno jedna od dražih je ona kada su u naručje primili svog prvorođenog sina Brooklyna. Povodom njegova 23 rođendana, David i Victoria Beckham prisjetili su se davnih sretnih trenutaka

Najstarije od ukupno četvero djece slavnog nekadašnjeg nogometaša Davida Beckhama i poduzetnice Victorije Beckham slavi svoj 23 rođendan, a tim povodom slavne je roditelje preplavila bujica emocija. Sada već odrasli Brooklyn Beckham koji uskoro planira i vlastitu obitelj sa zaručnicom Nicolom Peltz, bio je ali i ostao mamina i tatina maza.

Dokazuju to fotografije koje su iz starih albuma izvukli David i Victoria, a potom ih objavili ostatku svijeta putem društvenih mreža.

Prvo je svoju poruku punu ljubavi i pažnje za prvorođenca pripremila Vicky te napisala: ‘Prije 23 godine na današnji dan, moj se život potpuno promijenio. Osjetila sam neopisivu ljubav. Brooklyn, nemaš pojma koliko te volimo i obožavamo. Sretan rođendan najdražoj i najpažljivijoj duši’.

Priložila je poznata dizajnerica i poduzetnica prikladnu fotografiju sa svojim sinom, tada tek bebom od nekoliko mjeseci. Fotografija iz davne 1999. Prikazuje Victoriju i sina Brooklyna na nekoj tropskoj destinaciji u kupaćim kostimima.

Ponosni otac David također se opredijelio za ljetnu fotografiju, a sinu je poručio kako ga neizmjerno voli. Čestitkama su se u komentarima pridružili brojni pratitelji i obožavatelji obitelji Beckham.

Inače, Brooklyn je najstariji sin slavnog para. Nedavno je pokrenuo vlastiti online kulinarski show pod nazivom Cookin' With Brooklyn. Osim njega imaju sinova Romea, Cruza i kćer Harper Seven.