BEAUTY KUTAK

Najbolji make-up savjeti holivudskih šminkera

28.05.2011 u 08:18

Bionic
Reading

I ti ponekad poželiš izgledati poput neke holivudske dive iz filma? Pa da, tko ne bi tako volio izgledati, ali znamo da većina njih svoj besprijekoran izgled može zahvaliti šminki

Stoga isprobaj najbolje savjete poznatih holivudskih vizažista i zapanji samu sebe u ogledalu, ali i druge.

Rumenilo

Rumenilo se prečesto zloupotrebljava. Stavljaj ga samo ako si izrazito blijeda. Posebno je dobro da rumenilo izbjegavaju plavuše. Ako se dobro brineš o koži i dobro se hraniš, možeš postići prirodno rumenilo pa ti ono umjetno i ne treba.

Sjenilo u boji

Po danu svakako ne treba koristiti sjenila za oči u jarkim i tamnim bojama, jer izgleda napadno i neukusno!

Ako želiš istaknuti oči tijekom dana, smeđom olovkom na kapku povuci crtu uz trepavice te stavi malo maskare. Ovo je doista sve što je potrebno za dobar izgled.

Olovka za oči

Da bi se dobro nanijela olovka za oči, potrebno je da vrh bude nakošen, sličan dlijetu. Za oštrenje iskoristi žilet i oštri čim češće.

Olovka za oči super se nanosi na obrve, i to u kratkim i sitnim potezima jer tada obrve dobivaju prirodan izgled. Nakon nanošenja olovke, obrve počešljaj starom četkicom za zube.

Ruž za usne

Prije nego što staviš ruž za usne, razmisli koje će ti boje biti majica ili haljina. Primjerice, s crvenom majicom ili haljinom nikako ne ide neki tamno narančasti ruž za usne, iako ti sam narančasti ruž možda super stoji. Kužiš foru?

I nikada, baš nikada nemoj izabrati neki ruž za usne samo zato što super stoji tvojoj frendici!