Latino diva

O, da! Ovo je savršena ljetna haljina, a kako je nositi najbolje pokazuje Jennifer Lopez

24.05.2021 u 23:19

Bionic
Reading

Jennifer Lopez jedna je od onih žena koja oduševljava svojim izgledom, a ovoga puta pažnju je privukla je dugom košulja haljinom, idealnom za tople ljetne dane

Nakon što je nedavno snimljena u Miamiju u društvu Bena Afflecka i time dodatno potakla šuškanja o njihovoj vezi, Jennifer Lopez pažnju je privukla zavodljivim stajlingom, idealnim za vruće, sunčane dane pod vrelim floridskim suncem.

Povod izlaska je bio ručak s prijateljima i obitelji u Miamiju, a premda ovoga puta Bena nije bilo na vidiku, JLo je blistala eteričnom ljepotom u maksi haljini.

  • +3
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Duga bijela haljina košulja odlično joj je pristajala, a pomalo jednostavan dizajn haljine upotpunila je sandalama na visoku petu te malom crvenom torbicom. Ove sezone vrlo popularan model košulja haljine JLo je isfurala u vrlo dugoj varijanti, s naglašenim dekolteom i pletenom remenom u struku. Iako široka i lepršava haljina je u punom sjaju naglasila Jenniferinu besprijekornu figuru koju pjevačica održava napornim i strogim režimom vježbanja.