uvijek chic i trendi

Najbolje torbe za tople dane: Modni klasici koji se nose čitavo ljeto

12.08.2023 u 07:40

Bionic
Reading

Ljetnu modnu sezonu nemoguće je zamisliti bez torbe od rafije. Savršeno pristaje uz lepršave bijele haljine i baš svakoj kombinaciji pruža idealnu dozu zavodljivog chica

Svatko tko zna malo više o modi potvrdit će da je birkinica jedna od najpoželjnijih na svijetu. Ali što je s drugom takvom torbom? Gotovo jednako popularna, pletena torba nalik košari jednako je snažan sinonim za Jane Birkin kao i luksuzni Hermèsov model nazvan po njoj.

Upravo zahvaljujući birkinici ta je torba sinonim za estetiku francuskih djevojaka, čija privlačnost ne blijedi s godinama, dapače. No pletene torbe od rafije volimo i rado biramo jer savršeno pristaju uz ljetnu odjeću.

Ove sezone, međutim, najbolje torbe od rafije nisu ograničene na klasičan oblik košare. Zaboravite na strogo definirane oblike - ove godine rafija dolazi u svim oblicima i verzijama.

Od casual modela za plažu do elegantnih torbi koje se nose preko tijela – postoji stil za svačiji ukus. A torbe od rafije sada dolaze i u večernjim, znatno sofisticiranijim verzijama, tako da ih je doslovce moguće nositi od jutra do mraka, i to sa stilom.

  • +26
Torbe od rafije Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo